Доставка і все решта крім доків то я сам можу зробити...mrSmail писав:у як я зрозумів це ціна за то оформлення всіх документів +доставка авто ,переговорю з чоловіком точніше
цікавлять тільки доки
напишеш в ПП якщо можна, наперед дякую

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Доставка і все решта крім доків то я сам можу зробити...mrSmail писав:у як я зрозумів це ціна за то оформлення всіх документів +доставка авто ,переговорю з чоловіком точніше
а тепер здаетьсяя можна іздити на любій машині головне шоб був техпаспорт на неі ?ти там не обовязково маеж будти вписаний,чи це не розповсюджується на машини під польськими номерами?cat-yellow писав:Чи можна авто на двох пригнати на польських номерах?Мені всьо впирається в то, щоб мав право їзди я і тесть.
+1 но нашо давати 2 тисячі за розмитнення в бюджет якшо ти маеш заплатити 6 тисяч якомусь мудаку в кишенюKritik писав:та зробіть блін нормальну ціну на розмитнення, і скільки грошей піде в бюджет....я б дав тих 2 тисячі баксів шоб пригнати собі нормальну машину, і я б дав ці гроші в бюджет, і були б пенсії, і з/п....
я собі 124 -го брав, то мені оформлення вийшло 500 баків+машина 900. А за 3-3,5к можна вже перехідну А6 взяти,ще на нафту хватить щоб на море зііздити,ще і проставитись за авто,щоб добре іздилось.mrSmail писав:но мені сказав що audi 80 b4 яку я хотів обійдеться в 3-3.5к зі всіма документами
з цим не все так гладко... тоді машина не на тебе а на фірму. А завтра о-па і фірми нема... а без тих доків раз на 10 днів треба ганяти...cat-yellow писав:доки на рік
за 2000 можна найти 91-93 рік.. E300td, шкіра, кліма, електровікна. і т.д в доброму станіcat-yellow писав: 1000 за 124-ий
такий вихід завжди є, навіть коли законодаство поміняють.cat-yellow писав:тоді на шрот і допобачення
на кожен день є ВАЗ-2108. Решта робочі конячки для ізди до Європи,ізжу не тільки я,головне щоб термін перебування не перевищував 9 днів,за решта дай не домахається.Вже не перше авто на польський реєстраціі,максимум що робили це на два місяці,консульский облік.Про 1200$ на рік шось чув,але не впевнений на 100% що все буде ок припустімо через півроку,тому далі не цікавило. Колись пропонували 500 грн в місяць автоматичну проштамповку на митниці.cat-yellow писав:Olexandr, зараз досі на ньому катаєшся?
romaris писав:Olexandr, якщо їзжиш, то як кожних 10 днів??
а ГАЙЦІ мозги не їпуть??
Якшо чесно,шось не цікавився тою темою.Офіційно власник поляк,а я,маючи польску прописку,вписаний в тех.паспорт, хоча по Львову іздять всі хто кому треба,дайці дупля недають в тому воросі документів,єдине що навчилися,то це подзвонити знайомим митникам пробити чи машина не порушила терміни перебування в Украіні. Минулого літа на БМВ просрочивши два дня розійшлися з дайцями 200$,почавши торг з 500.cat-yellow писав:
Так хто мені про дві людини на одну машину скаже? Можна чи нє?
дві людини вписати можна, але в техпаспорті буде писати просто співвласник\співвласник, без імен.cat-yellow писав:Так хто мені про дві людини на одну машину скаже? Можна чи нє?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей