Гамно ето все,вот таз 1.6 вот ето машинаCAT писав:знов спорять всі.... БЕХА ітак круче всіх!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BMW М535і (KAVArnuy) VS. VW Corrado 1.8 G60 160hp (Topol)
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Тяжко розумію суть ставок - але на місці розберемся.lizun писав:ставлю $10 на Honda Civic '96 Sedan.
1.6, 4 циліндри, атмосферник. сток з "нульовиком"
З JustBe заїзд має бути обовязково! Відчуття пройобу на модній двохлітровій бесі від малолітражки 1.6 не повиння давати йому заснути.. особливо після торжественної перемоги Прелюда 2.0
забув дописати... 10ка на заїзд з карадо )) і джастбі...
Ігор - поза конкуренцією
порве всіх там.. на старті взує .. а потім 3.5 ггг
Виклик цивіка приймається, [цензура]!
Як на рахунок в понеділок вранці почати то все дійство?
- yes
- Ім'я:Саша
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Мы здесь необсуждаем комфорт автомобиля, а конкретно о заездах на 402 метра, а тебе до моего тазика как медному чайнику до ржавчины.Just be писав:гиии, мегатаз, і хулі народ на бехах їздить ?) Якщо замість них можна купити ціле подвір"я тазів 1.6 ?)yes писав:таз 1.6 вот ето машина![]()
ЗІ. Это пишеться через Э
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
Та чого боятися..vovka писав:Компресор проти цього атмосферника знов відстане imho, Topol ну ти і суперників підбираєш, але респект що не боїшсяTopol писав:Виклик цивіка приймається, [цензура]!
Битимуть - втікатиму.

Чому б не перевірити шо може тачка а шо не може? Не бачу ніяких проблем в тому. :driving:
-
- Стать:жінка
Just be
>>странно якось ..
странно то в Росії.. а тут дивно.
>>ЗІ. Это пишеться через Э
ти що філолог? яка [цензура] різниця? Написав Сашка так то й песда. [цензура] підйобувати?
а на рахунок грошей - я все чітко написав в тій темі. якщо ти не зрозумів чи не бачив то це твоя справа.
і на рахунок з ким їхати ітаке інше.. очевидно що вирішувати ТОБІ.. але таке відчуття що тобі вже страшно з 1.6 їхати..
>>странно якось ..
странно то в Росії.. а тут дивно.
>>ЗІ. Это пишеться через Э
ти що філолог? яка [цензура] різниця? Написав Сашка так то й песда. [цензура] підйобувати?
а на рахунок грошей - я все чітко написав в тій темі. якщо ти не зрозумів чи не бачив то це твоя справа.
і на рахунок з ким їхати ітаке інше.. очевидно що вирішувати ТОБІ.. але таке відчуття що тобі вже страшно з 1.6 їхати..
- Just be
- Стать:чоловік
Не всі так страдають драгом. В мене трохи інакші пріоритети в житті. І для мене краще комфортно їздити ніж раз чи два на місяць поганяти на 402 м.yes писав:Мы здесь необсуждаем комфорт автомобиля, а конкретно о заездах на 402 метра, а тебе до моего тазика как медному чайнику до ржавчины.
Ууу, я в понеділок працюю, до 18 ... Коли Каварний приїде то ми шось придумаєм, шо і коли.Topol писав:Супер! То шо, в понеділок в ~5 вечора?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 19 гостей