ти у відео чув звуки поворотніка?moomnad писав:не подав сигналу про намір повороту (перестроювання) ліворуч;
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відео з реєстратора!
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Re: Відео з реєстратора!
Видеорегистратор от лукавого, не вешай себе. Биду притянет! Посмотри на ютьюбе, одни аварии с теми, кто их использует. Аварии, смерть и разрушения. Никакого секса, бабочек и пони.
- weber
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Lyubomyr, щось в цьому є :)
-
- Ім'я:Вова
Lyubomyr, а ще попускання зажравшихся дайцов :)
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
Lyubomyr писав:Видеорегистратор от лукавого, не вешай себе. Биду притянет! Посмотри на ютьюбе, одни аварии с теми, кто их использует. Аварии, смерть и разрушения. Никакого секса, бабочек и пони.

на роботі багато тіпів хотіли купляти реєстратори
я їм в прикол таке саме сказав...
вони задумались....
і чудо! ні один не купив!))))))
може це дійсно правда!)

- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
Kritik,
Що це за фігня? Яку це він біду накличе.
Я вже 1,5 роки з реєстратором. Разів 6 вже мене спасав від ДАІ, то їм здалося що я пішохода не пропустив, то на забороняючий знак світлофора поїхав. 1 раз мужик в дрібну аварію попав, почав чесати що я його підрізав і не надав переваги, показав відео і зразу заспокоївся. Ну і 2 рази моє відео виступало як доказ чужих аварій, в одному з випадків мужик з Вінницбкої області до мене через 2 місяці після ДТП приїхав, привіз ВЕЛИЧЕЗНИЙ торт, жінці квіти, дитині іграшку, сказав що я його від тюрми спас. І як виявилось, то він гад ще в торт конверт всунув з подякою і моєю SD карткою, жаль зразу не побачив, а то віддав би.
Що це за фігня? Яку це він біду накличе.
Я вже 1,5 роки з реєстратором. Разів 6 вже мене спасав від ДАІ, то їм здалося що я пішохода не пропустив, то на забороняючий знак світлофора поїхав. 1 раз мужик в дрібну аварію попав, почав чесати що я його підрізав і не надав переваги, показав відео і зразу заспокоївся. Ну і 2 рази моє відео виступало як доказ чужих аварій, в одному з випадків мужик з Вінницбкої області до мене через 2 місяці після ДТП приїхав, привіз ВЕЛИЧЕЗНИЙ торт, жінці квіти, дитині іграшку, сказав що я його від тюрми спас. І як виявилось, то він гад ще в торт конверт всунув з подякою і моєю SD карткою, жаль зразу не побачив, а то віддав би.
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
OKurylyshyn, всьо ок
будь спок

будь спок

- Lyubomyr
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
хлопаки, та то я як жарт взяв з "баша", не думав що ви то всерйоз подумаєте.Lyubomyr писав:Видеорегистратор от лукавого, не вешай себе. Биду притянет! Посмотри на ютьюбе, одни аварии с теми, кто их использует. Аварии, смерть и разрушения. Никакого секса, бабочек и пони.
Хоча я вже більше року збираюсь купляти, руки до того ніяк не доходять

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Lyubomyr, +1 харить
реэстратора немаю, але всьо, шо вын би зняв за останный рык - то як інші ппц як їздять!
сьогодні наприклад був свідком наших місцевих дайців, як ті пів міста без жодного вмикання поворота проїхали, козли
реэстратора немаю, але всьо, шо вын би зняв за останный рык - то як інші ппц як їздять!

сьогодні наприклад був свідком наших місцевих дайців, як ті пів міста без жодного вмикання поворота проїхали, козли
+1Lyubomyr писав:харить мене той смайл,
Це як ремінь безпеки, комусь він може і непригодитись,cat-yellow писав: шо вын би зняв за останный рык
а комусь життя спасе.
Краще коли він буде, і у памяті в нього будуть тільки тупі вчинки других.
- moomnad
тИ ПРАВИЛА ЧИТАЙ.igorok писав:Хто був перший, той не винен, якщо 10ка перша почала обгін - водій 10ки правий, якщо сратор перший ввімкнув поворот і почав гальмувати - він правий.
Перший повертав- і приорітет у нього. А перестроювання тут нідочого. Дорога по одній полосі у кожну сторону тому тут хто перший - не діє. Правила вчи а не вибирай що підходить.
ТИ ж написав ...... А сратор УЖЕ РУХАВСЯ..... ВЧИ ПРАВЛАigorok писав:10. ПОЧАТОК РУХУ ТА ЗМІНА ЙОГО НАПРЯМКУ10.1. Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху.

Важко збирати вибиті зуби...зломаними руками.
- moomnad
якщо авто яке рухалось за сратором у нього не врізалось -то значить він бачив поворотніки. А 10 - сьтандартно третя в обгоні - тобто не бачив показчиків повороту. Кожне пяте відео аварій така ситуація(світлофори, переходи і т.д.)pikach00 писав:ти у відео чув звуки поворотніка?
Важко збирати вибиті зуби...зломаними руками.
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
на рівному місці...зимою й на перший погляд на рівному місці може понести
і неадеквати на джипах

і неадеквати на джипах
Востаннє редагувалось Чет, 26 січня 2012, 23:46 користувачем Vexler, всього редагувалось 1 раз.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
то чому його признали виннимmoomnad писав:А сратор УЖЕ РУХАВСЯ..... ВЧИ ПРАВЛА

moomnad писав:Перший повертав- і приорітет у нього.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
moomnad, ТА ТИ СПОКІЙНІШЕ
Мене там не було, і 100% гарантії не даю як там було, просто розглядаю два варіанти винуватості.

З чого така впевненість, ти там був???moomnad писав:Перший повертав- і приорітет у нього.
сратор хотів змінити напрямок руху? - хотів, а може та 12 вже сьому машину обганяла, і коли почала маневр обгону, жодних перешкод ще не було, а сратор не глянув в дзеркало і надумав повертати, бо на зустрічній нікого не було.moomnad писав:А сратор УЖЕ РУХАВСЯ
ЗВІДКИ ТАКА ВПЕВНЕНІСТЬ??? може він тільки стопи бачив?moomnad писав:якщо авто яке рухалось за сратором у нього не врізалось -то значить він бачив поворотніки
Мене там не було, і 100% гарантії не даю як там було, просто розглядаю два варіанти винуватості.
moomnad писав: ВЧИ ПРАВЛА

От тобі би і не помішало їх повчити, а то
з логікою "хто перший той і правий", далеко не заїдеш.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей