Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто скільки вижимав максимум...
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
А я на 120 їхав, їхав, аж тут бемц колесом болото задів, вискочив на головну (з бетонки на Городоцьку трасу), і мене понееееееееслоооооо. Значить так, вилетів перед заправкою (не доїжаючи до Городка) а зупинився (точніше мене вже стовпчик зупинив) за заправкою. Весело було, коли я два тижні відходив, Папік був менш наляканий ніж я
Машина не жінка , помилок не пробачає
- ЛЁwА
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ООО это обьезная с шевченка? Я там спидометр положил,но зараза ограничитель сработал 239,ну эт по спидометру, а в реале 218 :driving:Topol писав:220.
З двома пасажирами і включеними фарами бо була ніч.
Не впевнений шо максимум - бо закінчилась дорога на Брюхи.
А на ВР6 Коре я по какому-то району в Киеве ехал(но не Борисполь) 245км ехал,так,как ни в чём не бывало,ну тип не максимум,но опять же это спидометр!
меня прёт в коре,то что при 120 у неё спойлер выдвигаеться из крышки багажника(Porshe [цензура]

- MARTINI
- Подякували: 3 рази
Я думаю, що призовий фонд можуть сформувати глядачі. Хто хоче подивитися на шоу, нехай його оплатить :)Topol писав:Змаячимся через Флая, або звони - 80971308941.KAVArnuy писав:ДАВАЙ))) я у львовы з понеділка))) Коли їдем?Topol писав:Льогко!
скільки ты готовый поставити?
Нічо не буду ставити, проср..ся з покупкою кори, всяке буває, ще програю випадково...![]()
![]()
![]()
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
- Подякували: 0
Та, на обїзній.ЛЁwА писав:ООО это обьезная с шевченка? Я там спидометр положил,но зараза ограничитель сработал 239,ну эт по спидометру, а в реале 218 :driving:Topol писав:220.
З двома пасажирами і включеними фарами бо була ніч.
Не впевнений шо максимум - бо закінчилась дорога на Брюхи.
А на ВР6 Коре я по какому-то району в Киеве ехал(но не Борисполь) 245км ехал,так,как ни в чём не бывало,ну тип не максимум,но опять же это спидометр!
меня прёт в коре,то что при 120 у неё спойлер выдвигаеться из крышки багажника(Porshe [цензура]),да и вообще зачётная!
Спойлєр вилазить на 80 а не на 120 а можна висунути і кнопкою. А може у веершастій і по другому, не наю...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей