нюанси можуть бути і в машини 3 річної яка проїхала 50 тисvovka писав:а якшо пробіги вже поза 150к то тут є нюанси.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шкода Октавія
- romanbelyj
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Номер:ВС****AI
- Дякував (ла): 8 рази
- Подякували: 10 рази
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Шкода Октавія
вона ще на гарантії повинна бути і нюанси мають виправлятися безплатно :)romanbelyj писав:нюанси можуть бути і в машини 3 річної яка проїхала 50 тис
спору нема що добити можна все.. але також це все залізо має "природній знос", і ти від того не втечеш. якщо щось довго не міняєш то рано чи пізно воно ламається :)
Востаннє редагувалось Вів, 24 січня 2012, 21:35 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
ну тоді я напишу до своєї фабії ціни, які знаюBOXER писав:antik, я наведу.аморти задні по 300-400 грн.рульові тяги по 145 грн.рульові наконечники по 95 грн.всі - хороші виробники, не оригінальні GM.три роліка, ремінь ГРМ, ремінь генератора - за 830 грн. (найдорожчий виробник).помпа водяна - 340 грн. (найдорожчий виробник).
за задні аморти заплатив 320грн. Передні - 820грн. Шарова права і ліва = 340грн (лемфордер) (і то міняв, бо ліва мала незначний люфт, який ще звуків не подавав), три роліка, ремінь ГРМ, ремінь генератора - за 600 грн. -- все оригінал, - міняв, бо набігло 60тис, хоча можна було ще їздити. Думав міняти помпу, але сказали, що стара ще нормална, а ціна оригіналної - 300грн. Також міняв сайлентблоки і колодки на 60тис, але їх цін не памятаю. Після заміни проїздив 18тис за 7міс, притому, що кожен день 6-15км по бездоріжжю( хто знає жирівську дорогу, той зрозуміє), то люфт появився тільки в шаровій, яка ще рідна стояла і втулки стабілізатора, які коштують 22грн пара ))
-
- Контактна інформація:
BOXER, ну так я тобі відповів що і скільки коштує на фабію )
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
лови полный прайс по всей Шкоде :)BOXER писав:ну так, де ціни на оригінал по Шкоді?
http://skoda-shop.com.ua/images/price/zp.xls
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
antik, впадло вичитувати і додавати, кидай сюда окремі позиції
та і мені без "надобности", ти хотів ціни на Астру, я виставив. На Н-ку не набагато дорожче
rocker, думаю Фабію з Корсою треба рівняти, цін на Корсу не знаю...
до речі, який ресурс роліків/ременів?

та і мені без "надобности", ти хотів ціни на Астру, я виставив. На Н-ку не набагато дорожче

rocker, думаю Фабію з Корсою треба рівняти, цін на Корсу не знаю...
майже за такі самі гроші міг взяти те, шо йде в оригіналі... але знову таки - машини різних класів.rocker писав:три роліка, ремінь ГРМ, ремінь генератора - за 600
до речі, який ресурс роліків/ременів?
Sad, but true.
-
- Контактна інформація:
ти хочеш сказати, що астра клас октавії а5???
виробник пише, що міняти на 60-70тис.
виробник пише, що міняти на 60-70тис.
- BOXER
rocker, так, клас С. в тому ж класі Бора (космос по запчастинах), Гольф 4-ий. Фабія в класі з Корсою.
глянув раді цікавості той прайс. Ремінь ГРМ найдешевший 197, найдороржчий 747... ну нехай візьмем середнє - 472 грн. Найдорожчий на Астру вдвічі дешевший. Ремкоплект ГРМ (я так розумію, ремінь + роліки) - від 512 до 2265 грн. Колодки тормозні 400-600 грн. Насос водяний - від 400 до 2200 грн. Про шо далі говорити?
Чи то ціни в рублях рускіх?
глянув раді цікавості той прайс. Ремінь ГРМ найдешевший 197, найдороржчий 747... ну нехай візьмем середнє - 472 грн. Найдорожчий на Астру вдвічі дешевший. Ремкоплект ГРМ (я так розумію, ремінь + роліки) - від 512 до 2265 грн. Колодки тормозні 400-600 грн. Насос водяний - від 400 до 2200 грн. Про шо далі говорити?

Чи то ціни в рублях рускіх?

Sad, but true.
-
- Контактна інформація:
BOXER, октавія відноситься до вищого класу ніж астра, хоча й відносять до класу С по деяких класифікаціях, але по габаритах вона реально більша -- мені вона здається й більшою за Вектру, особливо а5, яку чомусь відносять до класу Д.
Та вся класифікація фігня, бо реально обємна площа астри хетчбек і фабії хетчбек практично однакова. Не повіриш, але в своїй фабії я возив бетономішалку!!!
Та вся класифікація фігня, бо реально обємна площа астри хетчбек і фабії хетчбек практично однакова. Не повіриш, але в своїй фабії я возив бетономішалку!!!
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
все реально. я в своїй фієсті возив бочку на 200л з під масла шелл :)rocker писав: Не повіриш, але в своїй фабії я возив бетономішалку!!!
а у вісімці возив цю ж бочку і ще таку ж на 100 літрів одночасно

але то заслуга хечбеків :) в седанах навіть вищого класу такий фокус думаю би не пройшов.
- BOXER
та я згоден за розміри, нема питань. але ти спитав про класи - я відповів. фабію варто порівнювати з корсою. а астру приписав до октавії антік, а не я.rocker писав:октавія відноситься до вищого класу ніж астра, хоча й відносять до класу С по деяких класифікаціях, але по габаритах вона реально більша -- мені вона здається й більшою за Вектру, особливо а5, яку чомусь відносять до класу Д.
Sad, but true.
- romanbelyj
згіденvovka писав:спору нема що добити можна все.. але також це все залізо має "природній знос", і ти від того не втечеш. якщо щось довго не міняєш то рано чи пізно воно ламається :)

Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
- antik
обе тачки класса C... своей ошибки здесь не вижу :)BOXER писав:а астру приписав до октавії антік, а не я
но для меня Астра начинается с буквы Н... никак не с G

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- BOXER
antik, ну от, можна і закінчити дискусію :) ціни космос на той недоФольсквагена
якби ВАГ не викупив той тролєйбусний парк, так би і пропала та "марка" і світ би точно нічого не втратив.
можна провести аналогію слова "шкода" з "нормальные вещи браком не назовут"
п.с. для неграмотних Астра починається з F
і ставити Окташу 98-2002-го років в один ряд з Н-кою - теж неграмотно, бо 1) в ті роки паралельно вироблялась все таки G-шка; 2) Н-ка зараз подорожче буде за Окташу 12-річну
3) переважно запчастини на новіші моделі дорожчі, ніж на попередників, тому рівняти ціни 3-річної Н-ки до 12-річної Октавії теж неправильно.

п.с. для неграмотних Астра починається з F

Sad, but true.
- romanbelyj
взагалі тему автор створив про Шкоду, а не про батл SKODA vs OPELBOXER писав:antik, ну от, можна і закінчити дискусію :) ціни космос на той недоФольсквагенаякби ВАГ не викупив той тролєйбусний парк, так би і пропала та "марка" і світ би точно нічого не втратив.
п.с. для неграмотних Астра починається з Fі ставити Окташу 98-2002-го років в один ряд з Н-кою - теж неграмотно, бо 1) в тій роки паралельно вироблялась все таки G-шка; 2) Н-ка зараз подорожче буде за Окташу 12-річну
3) переважно запчастини на новіші моделі дорожчі, ніж на попередників, тому рівняти ціни 3-річної Н-ки до 12-річної Октавії теж неправильно.

- BOXER
romanbelyj, взагалі і Buts, i Святослав, і я писали про аналога - Астру G, неграмотний антік захотів порівняти ціни, я порівняв. Вибір все рівно за автором
Ок, прєкращаєм флудити))

Sad, but true.
- Romko
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
...навіщо відступати від теми...: автор чітко прописав що орієнтується на Октахи 98-2002г років, а таку сміло пожна порівнювати з Астрою G - і якшо почитати перших 5ть сторінок теми Октава явно не далеко впереді Астри
, і я б на місці автора добре подумав чи брати той недоВАГ перших років випуску 

- antik
роскажи это опель клубуRomko писав:якшо почитати перших 5ть сторінок теми Октава явно не далеко впереді Астри

http://www.opel-club.com.ua/forum/index ... opic=51741
- Romko
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
antik, ну там думки розділились...хоча більшість в сторону б/у Октахи тільки через неадекватну ціну Астри Класік в Україні :) ...
П.С.як я вже писав вище- Тур з мотором 1.6 ніколи б не брав
П.С.як я вже писав вище- Тур з мотором 1.6 ніколи б не брав
-
- Контактна інформація:
коли брав машину, був варіант брати астру 2008року за 9к класік і фабію ню за 10.5к елеганс. пробіги 60 і 43 відповідно. Вибрав фабію, про що ніяк не шкодую, бо сама астра по габаритах нічим не більша -- десь на 30см довша хіба, по комфорту мені фабія набагато більше сподобалась + економніша! Та й в астрі не було ні гідропідсилювача, ні кондюка.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей