Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти розказував :)Sergio99 писав:На той час у мене вже був шеснарік, але ще настоковій коробці і не чіпований
окSergio99 писав:mastergid, Привів Вов. Доречі я дзвонив за январь 7,2. Той парень б.у не має, а новими не займається, причому сказав, що десь скоро їх взагалі мають зняти з виробництва. Якби тобі десь щось підвернулося не забудь про мене, в боргу не залишусь
Якщо чесно, то не пробував, на 8кл моторі біла 185км/год, далі не їхала. На шеснаріку їхав, але вже на ряді з парою, 150км/год ( оборотів точно не пам'ятаю, десь між 4500-5000, це при тому, що 5-та передача стандарт. Думаю, що максималку буду тестувати не скоріше, як розбереся з ходовою. Доречі можливо в когось вже таке було і знає вірогідну причину, МАШИНУ ТУПО ТЯГНЕ ВПРАВО. Чекаю на варіанти можливих причин.T5-R писав:яка максималка на тому моторі з стоковою КПП?
шось в мене склероз ?чи ми до того недивились?ти на розвалі був???Sergio99 писав:МАШИНУ ТУПО ТЯГНЕ ВПРАВО
Спочатку я думав це через вже вбиту ходову, та я в листопадіmastergid писав:Розвал=сходження
балансування коліс
поміняй місцями колеса чи щось поміняється?
щось ходовка пошкоджена зігнута і т.д.т.п.
хіба при пробуксовці а так неможе!!!!!нефак трабла і в задніх тормозах!!!Sergio99 писав: можливо ефект блокіровки
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 6 гостей