Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2108 87р.
- homa
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
vovka
Я коли збивав руль шоб виставити рівно він дав тріщину а минулого тижня тріщина стала ще більша вот і сталась така халепа.
Це вже другий руль який я зламав 5 років тому коли робив на таксі піднімався під горку біля ст.,Україна на повороті заріско повернув і той оригінальний руль лишився вруках в прямому смислі.
Я коли збивав руль шоб виставити рівно він дав тріщину а минулого тижня тріщина стала ще більша вот і сталась така халепа.
Це вже другий руль який я зламав 5 років тому коли робив на таксі піднімався під горку біля ст.,Україна на повороті заріско повернув і той оригінальний руль лишився вруках в прямому смислі.
- rudi_stryi
- Контактна інформація:
Пів року тому теж купив собі руль KING - повне г-но, спочатку вроді нічого але недавно верхня частина почала хитатись - таке враження, що скоро відвалиться. А кольорова вставочка через 2 місяці з синьої перетворилась на ніяку пошарпану білу, так що мусів її малювати. моя порада - продай поки ще він має нормальний вигляд і купи щось інше.
- homa
- Контактна інформація:
Масло
В суботу поміняв масло Майстер як відкрив банку о-їв :o Масло чорне казав шо то переробка
.
Знайомий їздить на тому маслі біля року задоволений а я подивлюсь.
Майстер сказав що мотор другий раз робити небуде
.
Масло з малібденовою добавкою.

Знайомий їздить на тому маслі біля року задоволений а я подивлюсь.
Майстер сказав що мотор другий раз робити небуде

Масло з малібденовою добавкою.
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
homa ну тоді експерементуй
А ось і ссилка про молібден - viewtopic.php?t=2916
ghost™ ти напевне ще не бачив який ельф після 10 тис. на таксі, мужики як розібрали двігло, то масло ложкою вибирали, стало як літол..Після того відмовились, бо в них 30 машин на ньому їздили десь на протязі 6 міс.
А ось і ссилка про молібден - viewtopic.php?t=2916
ghost™ ти напевне ще не бачив який ельф після 10 тис. на таксі, мужики як розібрали двігло, то масло ложкою вибирали, стало як літол..Після того відмовились, бо в них 30 машин на ньому їздили десь на протязі 6 міс.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей