1992 рік випуску
1,5 мотор
5 ст. КПП
Карбюратор
Це моя перша машина. Машина була куплена у пятницю 13

Спочатку здавалось що кращої машини ніж 9 нема. Вроді несильно гримить, та й потужності вистачає, навчившись більш менш їздити почав трохи витискати з неї всі соки. Їздив багато, катався куди тільки міг (зарплата дозволяла

1 ремонт. Тут перед самим Новим роком 2010 в мене шось почало стукати в моторі, я відразу ж до моториста, виявилось колінвал мав виробітку в третьому циліндрі. Ну все шліфанули, замінили поршні, кільця заодно. Машина стала їхати краще. Гарно все обкатавши їздив до 26 листопада 2010 року.
2 ремонт. В мене на той час 26 листопада 2010 року було залито трохи тосолу трохи води, так як недавно міняв помпу. Рідний брат взявши машину поїхав в село, а тосол з водою непоміняв. Ну і так в мене замерз весь мотор

3 ремонт. звернувся я до моториста Миколи на Кульпарківські внизу(старий совдепівський автосервіс). Стару голову зробити невдалось, взяв іншу, він зробив дуже добре за 200 баксів правда...

Їздив, їздив. Почав витискати з неї всі соки...за той час до 2012 року поміняв все
Вакуум з ГТЦ,
Блок запобіжників нового зразка...ціна космос 100 долярів....
роліки, ремні, стартер, радіатор, стойки, пружини, 4 коплекта ручок дверних поки не купив євро ручки оригінальні. і ще дуже багато чого....
4 ремонт стався недавно, також на початку зими як і всі 3 попередні...невезе....

З всновку наших досвідчених людей з форуму перегрів масло, і потріскали поршні.
Цього разу вже мотор робив сам з хорошим знайомим мотористом....по 200-300 баксів за роботу платити вже небуло звідки та й достало.
І так конфіг мотору на даний момент:
Поршні Автрамат 015 модель розімр 82,4 група А
Кільця Mahle
Вкладиші СТОК
Пальці СТОК
Колінвал СТОК
Все решта також сток
Голова шось там дуже мінімально дороблена тим Миколою з Кульпарківської (тоді ще невникав що там і як)
Поставив трошки більші жикльори в карбі, і ще пару дрібниць доробив...а так СОлекс Солексом....

Встановлено розпорку передніх стаканів ТЕХНОМАСТЕР нерегульовану інжекторну без опори двигуна( кастрюлю трохи погнув і все стало) Бо базарна за 150 грн. ламана ефекту давала мінімум.....
Зварено власноруч пряму вихлопну на 46 десь так трубі, банка СТОК, колектор СТОК
Задні дискові тормоза (СТОК передні ВАЗ 2108), доставиться згодом гідроручнік.
Задні стойки СТОК від десятого сімейства...без тих дурацьких квадратів ззаді
Передні СТОК
В найближчих планах:
Гідроручнік
ПАВУК 4-2-1
пружини -50 перед, зад -30
диски Р15
поліуретан
Опорні СС 20
Стойки під прокачку для збільшення жорсткості
Задній телевізор
Краби Техномастер(згодом трикутні ричаги)
Мотор планую переробляти(взявся за літературу і аналізую що люди роблять) під 1,6.
Роспредвал (ще недуже розумію який саме мені треба, нерозбираюсь ще в тому)
Спортивний трамблер
ГП 4,13, поки без ряду....

Карби горизонталки
Планів ще багато, але в даний момент недозволяють фінанси.....

Свіжі фото викладу на днях....