Нічо-нічо, прочитають ДАІ колись правила і побачиш результат.adron писав:я деколи не вмикаю і мені з того приводу нічого не казали....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нічо-нічо, прочитають ДАІ колись правила і побачиш результат.adron писав:я деколи не вмикаю і мені з того приводу нічого не казали....
ну а шо поробиш, приходиться боротисьveresen писав:LEgEnDA, Везе тобі щось останнім часом на блакитнокашкетових
так в мене там інцидент і був. Гайор сказав що вже тролік там не їздить.weber писав:gribkoff777, тут біля мене на Наукову на медекспертизу постійно клієнтів возять, щоразу коли проходжу поруч, завжди є у них клієнти.
А от вже який раз бачу Кульпарківська-Городоцька нові знаки пильнують доблесні дайці автомобілем з мигалками. Тільки з'явиться порушник, вмикають мигалки і їдуть за ним, не паляться і не стоять просто так
Знаки повинні установлюватись над проїзною частиною дороги так, щоб водії мали змогу своєчасно здійснити необхідні перестроювання.pikach00 писав:А нагадайте, за скільки метрів повинні стояти ті знаки руху по смугах?
а відразу сльозогінним пшикаютьДенис писав:Як правило,Тернопiльськi так не говорять...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей