пропоную ігнорувати славськ і прилеглі території

всі в Буковель
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тому і був на пилипці.blondynka писав:на Тростяні черги по 1,5 год. були на вихідних. Це знущання в лижників.![]()
пропоную ігнорувати славськ і прилеглі території![]()
всі в Буковель
1.5 км підйом бугеля, а спуск, або тих жеж 1.5, або через ліс, думаю 2 км дотягнеweber писав:LEgEnDA, довгі там спуски?
але на фото помітно крісельний підйомник...там тільки бугіль?LEgEnDA писав:1.5 км підйом бугеля
є і кріселка, але вони дорожчі... хтось казав 15 грн, а інструктор назвав 30. Скільки точно, не знаю. і денний там дорожчийpepik писав:але на фото помітно крісельний підйомник...там тільки бугіль?
ти каталась на кріселках на тростяні?pepik писав:супер, якщо все заключається тільки у вартості
![]()
P.S. не хотіла їхати минулого тиждня на Пилипець, бо думала там тільки бугіль.....а тут хтось брову розсік, хтось 20 хв зі снігу викопувався....щось я бугеля боюсь
Тепер точно варто буде спробувати, якшо там і кріселка є
на Тростян точно не поїду, бо чула, що це гірка для професіоналівLEgEnDA писав:ти каталась на кріселках на тростяні?![]()
pepik, це гірка для екстремалів, екстрім відчувається вже на дорозі до Славськаpepik писав: на Тростян точно не поїду, бо чула, що це гірка для професіоналів
Може то собі спробуватиpepik писав: на цих вихідних спробую Закопане :)
смалишweber писав:Може то собі спробувати
де брав шолом і маску? ціна питання?weber писав:Я готовий![]()
VAVAN, в Жешуві в Макро (він же наш Метро) по дорозі в Краків. 2 маски-окуляри по 120 zl, шолом жін. 120 zl, шолом мій - 350 zl. Все дешево, крім мого шолома. Але я ціну взнав тільки на касі, бо її не було, приміряв маски десь півгодини і то був єдиний з багатьох шоломів, які мені ідеально підійшов. Тому і взяв.VAVAN писав:де брав шолом і маску? ціна питання?
Mc, дякую, там дійсно більше всього, можливо так і зроблю в неділю.Mc писав:weber, то вже краще їдь на Щирк - там і схилів більше, і не набагато дальше.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей