Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага, ми теж сьогодні цю тему "просікли" + якщо з дитиною на 7-му, то вона зразу ж під боком. можна до пізнього вечора кататися і потім зразу до машини.weber писав:Нарахунок парковки на Буці: можна стати в найвіддаленішому куті від в'їзду на 4-му поверсі і піднятися там же на 5-ий і вийти отут із-за кута стікляшки, а далі з'їхати до 14-го:
та бо там багато хто ламається на тих трамплінах. в суботу чувак старший на першому на моїх очах просто на спину з розгону приземлився - сам вже встати не зміг, просунувся аж під опору підйомника і лежав поки не підтягнулися патрулі.weber писав:Трасу 5H позначили чорною табличкою чомусь.
в мене сьогодні кріплення барахлили, то я на 11 чорній теж два рази падав + потім ще їх збоку від траси по коліна в снігу фіксав хвилин з 20CAT писав:weber, ну ти вважай, бо там можуть і в міліцію забрати за то шо впав
йой хлопці, ну в ж уважніше читайте. Не забрали а заблокували мене на годину. Відать в того лоха-інспектора буковельського баба не дала чи як казала моя дружина , шо шось йому в голову б"є, тож вирішив не мені злість зігнати.CAT писав: Ваван десь впав на 22 трасі то в нього зразу абонемент забрали
О, бери мене :)hrdrive писав:VAVAN, яв суботу валю на деньок!!!! їдеш???
Igor4ik, що за дитячий максималізм.Igor4ik писав:а де ж там на биковелі можна впасти [цензура], впасти можна якщо горб неправильно пройти чи взяти його, чи на буці всі слаломом ......., і даються взнаки погані канти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей