Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вичитав тут http://extreme.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=2387Новий витяг 20 км від Львова, "Чарівна Поляна"
я теж так хочуDenja писав: борд почав слухатись мене
20 км по Стрийській трасі, с. Красів поворот наліво, там ше 7 км і с. Поляна. Вот в цьому то мальовничому селі і побудували новий бугельний витяг. Довжина 600 м., двомісний. Відкриття планується на найближчу суботу, є прокат. Гірка така собі, я б навіть синьою не назвала, але маєм то шо маєм. Є ше бебі ліфт але я не знаю чи він працюватиме. Цін ше не знаю, сказали завтра рішатимуть, але абонемент на день — десь по за 100 грн.
Як доїхати — від Нового цуму і з перехрестя Наукова—Стрийська ходить маршрутка Львів—Поляна, розкладу нажаль не знаю, ну а машиною — до автобусної зупинки в с. Поляна (навпроти клубу) а там видно справа витяг. Маршруткою доїзд десь в районі 10 грн в одну сторону. Все. Ski
Тільки що приїхав з цього курорту. Скажу зразу траса для новачків, пенсіонерів та навчання основам катання. Також цікава траса буде тим хто немає можливості виїхати Карпати, а хоче поганяти на лижах поруч зі Львовом. В цілому враження дуже позитивні, траса доглянута, персонал ввічливий, є безкоштовна стоянка поблизу витягу і найголовніша перевага це дуже близьке розташування біля Львова. Бугельний витяг працює без черг. Сьогодні була халява, але на касі сказали від завтра денний абонемент буде коштувати 70 грн. на 4 год — 50 грн. і ще є абонемент на 2 год. Прокат ще не працював, але завтра вже буде діяти, ціна 50 грн за лижі, бордів ніби як немає. Щоб урізноманітнити катання з друзями збудували трамплін. Цікаво би знати в яких годинах курсує маршрутка, і може хтось знає сайт цієї гірки (на абонементі було написано, але я щось не зап’амятав).
http://extreme.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=2387Враження від «Казкової Поляни», а так зазивається новий витяг — позитивні! Smile До того ж сьогодні був акційний день і катання справді безкоштовне.
Траса проста, але доглянута. Працює ретрак. Також окрема траса для бебі-ліфту і ще спуск окремий де катаються на сноутюбах двох видів: більші — 40 грн/2 год, менші — 20 грн/2 год.
Бугель працював сьогодні вже з 8:00 і до 17:00
Є новенькі туалети з підігрівом, стоянка для авто, паркувальники, прокат.
Надалі кажуть день катання коштуватиме 50 грн + 20 грн застава за картку, яку повертають.
не будь таким радикальним. людина яка тільки стає на лижі не повинна пертись зразу в високі гори і валятись там посеред траси шоб в неї хтось в..бався! якраз для цього потрібні такі комплекси - шоб люди вчились і не їхали зовсім зеленими зразу на траси в горах...Vomont писав:хрень повна,спуски для дітей на санках
не будуCAT писав:не будь таким радикальним
hrdrive, обережно там, всі зіваки там теж відвисаютьhrdrive писав:ВАУ!!!!!!нарешіт відкрили сноупарк!!!! усьо, я там в суботу катаюся![]()
як завжди в нас)) краще би патрулі цих зівак ловили, а то там Ваван десь впав на 22 трасі то в нього зразу абонемент забралиweber писав:hrdrive, обережно там, всі зіваки там теж відвисають Деякі навіть по центру стоять, чекають коли на них хтось зайде на посадку
бачив я) тобі в Австрію пора)hrdrive писав:та я тоже гонщек на ахті
Не повірите, я сьогодні двіччі впав, раз у сноупарку і другий раз - на 22-му майже в самому низу, і то вже під кінець каталки, при тому що перший спуск (розігрів) був там же на 22-ій, трохи попутав :)CAT писав:як завжди в нас)) краще би патрулі цих зівак ловили, а то там Ваван десь впав на 22 трасі то в нього зразу абонемент забрали
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей