Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2108, 1.4, 1992 р.в.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Дякую.homa писав:Вова вітаю з виїздом можна детольніше шо ти робив і бюджет.
Читай в першому пості цієї теми. Я там все максимально описав.
Бюджет... В районі 1200$ десь всьо вийшло (але я ще точно не підраховував), і то з врахуванням того що деякі речі робилися зі скидками. Зараз як глянути - в когось будуть мислі , мол простіше було продати 08, і купити якусь іномарку яка би брила значно швидше, але... "ми легких путей не ищем" і то мені неінтересно наразі

Орієнтовно по цінах можна ше тут глянути:
http://forum.2108.kiev.ua/index.php?&ac ... 12&CID=179
Приїжджай покажуDimon писав:када я её увижу

ДякуюC#@O$ писав:Вітаю Evil
- vovka
- Контактна інформація:
Ітак купив розрізну шестерню ( з тих поганих, ну але вже яка була, вроді підійшла, бо Юри шестерна на 08 не встає, вона зовсім інакша) - ціна 65 грн 
Приїхав до Сані. Він поколдував з фазами, покрутив запалювання і в результаті появився холостий хід
Ура, можна вже більш менш нормально їздити. Холостий 1600-1800.
Наразі нормально, після обкатки будемо ще щось колдувати.

Приїхав до Сані. Він поколдував з фазами, покрутив запалювання і в результаті появився холостий хід

Ура, можна вже більш менш нормально їздити. Холостий 1600-1800.
Наразі нормально, після обкатки будемо ще щось колдувати.
- vovka
- Контактна інформація:
Фак. Ще не встиг виїхати як вже доїздився. Вчора на самій стоянці несподівано пропала педаль сцеплення. Заглушив машину, пішов розписатися - було всьо гуд, прийшов, а педаль вже внизу. Думав тросік обірвався або пружинка - а нє, всьо нормально.
Думаю прийшов капєц вижимному. Так як той ричаг з КПП до якого кріпиться тросік легко рухається рукою. Відповідно нереально виключити сцеплення. І ніби нове сцеплення купляв комплект.. Valeo.. Якась полоса нефарту
Опять на сервіс...
Зато є і хороші новини. Мотор на холодну заводиться з першого разу, давно вже такого не памятаю :)))
Думаю прийшов капєц вижимному. Так як той ричаг з КПП до якого кріпиться тросік легко рухається рукою. Відповідно нереально виключити сцеплення. І ніби нове сцеплення купляв комплект.. Valeo.. Якась полоса нефарту
Зато є і хороші новини. Мотор на холодну заводиться з першого разу, давно вже такого не памятаю :)))
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Мне така сама біда, перед гонкою відломалось вухо вижимного Валео :mad: А коробка тільки зроблена, вижимний прожив 1200 км :evil:vovka писав:ніби нове сцеплення купляв комплект.. Valeo.. Якась полоса нефарту
знімати 100-пудово треба, таки самі симптоми

за 60 грн. купив вижимний LUK, сподіваюсь проживе довше

Dynamic Sport Latvia
- vovka
- Контактна інформація:
Проблема в тому що вижимний мені таки не поміняли ( уточнив сьогодні.. я щось не нагадав, так як забув з тим всім, а майстер ніби би і ніпричому до коробки) і залишили старий (LUK, який в принципі в мене проїздив без питань добрих 40 тисяч і проблем небуло). Тому я думаю він просто не підійшов до корзини Valeo. Надіюсь що корзина ще ціла (бо в колеги коли вижимний розвалився то корзина також ушуршала, причому теж був вижимний не тої фірми що фередо і корзина) і просто поставлю новий вижимний Valeo.21043 SW писав:за 60 грн. купив вижимний LUK, сподіваюсь проживе довше
p.s. А де купляв вижимний ? На базарі окремо недуже то і хочуть продавати.. Якось шукали вижимний Sachs - не знайшли.
- S_V_B
- Номер:0990
vovka
та в мене після того як зробив то траблер накрився, то машинка нізтого ні з сього переставла їхати, то генератор, як на відкриття їхав вобше неїхала додому потім ледве доїхав так як зараз роблю кузовні роботи знімав панель і відключив щимток приладів і офігів машина ожила, мабудь там щось коротило :evil:
та в мене після того як зробив то траблер накрився, то машинка нізтого ні з сього переставла їхати, то генератор, як на відкриття їхав вобше неїхала додому потім ледве доїхав так як зараз роблю кузовні роботи знімав панель і відключив щимток приладів і офігів машина ожила, мабудь там щось коротило :evil:
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Деня, Я разве написал что то про вилку?Denja писав:Чот не пойняв ? Вилка ? Тоді причому тут Валео?
Если Ты хоть раз в жизни видел выжимной, то у него есть два уха или лапки, называй как хочешь, вот одно отвалилось. В свою очередь выжимной встал по средине, в положении, ни себе не людям.

Спецы говорят, что Валео фуфло стало гнать, или под Валео стали гнать фуфло, Я не знаю. :mad:
В Каменце на гонкеvovka писав:А де купляв вижимний ? На базарі окремо недуже то і хочуть продавати.. Якось шукали вижимний Sachs - не знайшли.
Dynamic Sport Latvia
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 9 гостей