Брехняantik писав:про 2.0 забудь - масла жрет ровно столько, сколько и бензы

А 1,6 - г...но слабосильне
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Брехняantik писав:про 2.0 забудь - масла жрет ровно столько, сколько и бензы
так суто на ній просто дуже подобається, по бюджету розраховую до 9тис американських рубликів.romanbelyj писав:а вибір тільки на октавії ??? і який бюджет ???
ні якщо на то пішло то при купівлі любої машини можна купити кота в мішку.AndrewK писав:На рахунок проблемності ти відверто перебільшуєш, але якщо брати б/у - велика імовірність купити кота в мішку, на якому отжигали як хотіли і тоді точно буде жерти масло "по взрослому".
факт.nazikey писав:ні якщо на то пішло то при купівлі любої машини можна купити кота в мішку.
Ті старенькі?Вони мені щось не дужеnazikey писав:Дуже подобається Шкода октавія в період 1997-2002рр чешка.
заміна сцеплення + турбіна+довгі колупання з гєною, диз.апаратурою, і кліматом робота на СТО щось біля 2кіло\тонн баксівnazikey писав:ну і не на останньому місці економічність та вартість обслуговування.
Кин ся ровера, тут 2-3 річні проблемні.romanbelyj писав:факт.
ну за 9 кусків можна знайти
анука аргументируй... откуда цена такая нарисовалась?sergey писав:заміна сцеплення + турбіна+ робота на СТО щось біля 2кіло\тонн баксів
antik писав:есть, но для более новых моделей
Я то і мав на увазі :)nazikey писав:Шкода октавія в період 1997-2002рр чешка
ну тут вже як попадеш - 50/50%. от я продав в вересні свою ВАЗ 21093. і купив шкоду фабію комбі 2002 р чеська збірка, і тьфу тьфу тьфу ше нічого абсолютно неробив (купив зимову резину і один диск металевий) і трошки з електрикою пошаманив мені майстер. а вже майже лютий.or4uk писав:Тупо міняти на таку стару машину це будуть постійні ремонти.
romanbelyj писав:от я продав в вересні свою ВАЗ 21093. і купив шкоду фабію комбі 2002 р
romanbelyj писав: тьфу тьфу тьфу
romanbelyj писав:а вже майже лютий
я веду до того шо якшо машина не альо, то почне вилазити зразу або шось велике або якісь дрібниці.vovik писав:Ого... і як то вона стільки без ремонту... надійна напевно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість