Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Линку пожалуйста..............sashalvov писав:Колись була струя піднімати підвіску
тут все таки тюнінг форум.pavlolvov писав:Висновок на другий день незабарився !!!!нові нивовські пружини! і там де всі повзуть і через ямки перекочуються боячись щось знизу зачепити я проїзжаю незадумуючись!ОТАК
Частково згідний. Але якщо поритись в RU. форумах то там 60% машин таким чином зроблені.Tunik писав:то шо ти скинув колхоз повний...
vovka писав:тут все таки тюнінг форум.тому даючи поради по заниженню ніхто звісно не підозрює що то в тій машині треба 5 чоловік і пару мішків бульби возити
Всё верно !vovka писав:тут все таки тюнінг форум.
тому даючи поради по заниженню ніхто звісно не підозрює що то в тій машині треба 5 чоловік і пару мішків бульби возити
І я про те саме. просто на меті не створення LowRider ShowCar, а отримання в мірі комфортного і керованого авто. Тим більше Civicів у нас у Львові не мало, кліренс в них теж не самий високий. Звідси й висновок що таку тачку теж можна практично використовуватиBlack писав:Всё верно !vovka писав:тут все таки тюнінг форум.
тому даючи поради по заниженню ніхто звісно не підозрює що то в тій машині треба 5 чоловік і пару мішків бульби возити
Я думаю что если в стоке вот такое.Тот тут на мой взгляд есть куда занижаться.
Сори это аккардион но всё таки :Юрій_Г писав:Звідси й висновок що таку тачку теж можна практично використовувати
Тому і створив цю теми, щоб уникнути такого результатуBlack писав:5. ты различаешь глубину ямы по силе удара не работающей подвески
В мене текий самий головняк! Ти на стокових амортах різав? Який ефект від такої роботи?Петро писав:Принаймні стоки на розрив не йдуть,бо було чути як вони робили типу "сяк-сяк" на ямах при малій швидкості
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей