Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Трикутні ричаги і розпорка між ними на передній привід ВАЗ
- scorpion
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Ричаги є, розпорки нема, але також читав і чув про неї трохи. Питання в тому чи потрібна розпорка між ричагами? 

- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Re: Трикутні ричаги і розпорка між ними на передній привід В
Питання досить риторичне, розпорка i на сток ставиться, тому з ричагами має також ефект давати.
- scorpion
Уточню. Зайвих кг возити не хочеться, машина будується не для спорту, суто для хорошої керованості і покращення тех характеристик, хоча маю гріх повідриватись на порожній дорозі або на площадках у вільний час.
- Tunik
- Ім'я:Вова
- Номер:58
- Контактна інформація:
scorpion, роспорка додає жорсткості кузову.думаю буде краще..
jdm" as [цензура]!!!
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
Tunik, роспорка додає жорсткості кузову.думаю буде краще. scorpion, Питання в тому чи потрібна розпорка між ричагами? 
таку розпорку якшо він мав на увазі ми ставили на бойову 2108 ДЖЕКУ !між ричагами -до неї кріпився захист зі скло волокна!!!! походу вона була алюмінєва і важила панти !!!
йому вона потрібна була тля того щоб при прижкаг з трампліна нерозходились ланжерони +в нього і розпорка міжстаканами була +ми йому щей ричаги підвязували щоб опять жеж при прижках стойки в максимум невиходили і при різких поворотах на 360 зависало заднє колесо !я був присутній на гонках на луганській прошлого року внизу на розвороті на львівхолод коли кулко зависало враження прикольні!!!!!

таку розпорку якшо він мав на увазі ми ставили на бойову 2108 ДЖЕКУ !між ричагами -до неї кріпився захист зі скло волокна!!!! походу вона була алюмінєва і важила панти !!!
йому вона потрібна була тля того щоб при прижкаг з трампліна нерозходились ланжерони +в нього і розпорка міжстаканами була +ми йому щей ричаги підвязували щоб опять жеж при прижках стойки в максимум невиходили і при різких поворотах на 360 зависало заднє колесо !я був присутній на гонках на луганській прошлого року внизу на розвороті на львівхолод коли кулко зависало враження прикольні!!!!!
Востаннє редагувалось Пон, 16 січня 2012, 23:00 користувачем pavlolvov, всього редагувалось 1 раз.
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- scorpion
Також схильний поставити, але певно зроблю/зварю її сам. Автопродуктовська 270грн
, дороговато однако.

-
розпорку ставити бажано, бо ти завязуєш квадрат так називаємий.
але є один мінус. розпорку ставити тільки з захистом який на неї заходить, або за неї кріпиться.
пояснюю. вона весить зназу, але висить реально і є варіант на щось наїхати (рейса, камінь) і нею зачепити, і буде халепа з доміками.
як що є захист то вона зхована під ним і удар получається скользящий.
pavlolvov, розбирав машину джека (колишню) і в ній не тільки доміки проварені, а і все решта, бо там зовсім не ходова на сайлент блоках)))))))
але є один мінус. розпорку ставити тільки з захистом який на неї заходить, або за неї кріпиться.
пояснюю. вона весить зназу, але висить реально і є варіант на щось наїхати (рейса, камінь) і нею зачепити, і буде халепа з доміками.
як що є захист то вона зхована під ним і удар получається скользящий.
pavlolvov, розбирав машину джека (колишню) і в ній не тільки доміки проварені, а і все решта, бо там зовсім не ходова на сайлент блоках)))))))
-
scorpion, триуголки кльові... але залежить які.... якого виробництва і в кого брались.
буває прікол з ними що згонні муфти розкручуються.
деколи просто кручу машину Ротора, а в нього трикутні ричаги, то знаю пару пріколів)))))) но рулиться просто бомба)))) ну звичайно в комплекті з нормальними стойками.
буває прікол з ними що згонні муфти розкручуються.
деколи просто кручу машину Ротора, а в нього трикутні ричаги, то знаю пару пріколів)))))) но рулиться просто бомба)))) ну звичайно в комплекті з нормальними стойками.
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Установив распорку рычагов на своё авто заметил что поведение кузова авто поменялось в лучшую сторону особенно в прохождении поворотов. :)scorpion писав:Також схильний поставити, але певно зроблю/зварю її сам
Всё правильно нацарапал как книжка пишет.TIGER-NIGER писав:розпорку ставити бажано, бо ти завязуєш квадрат так називаємий.
Точно такие жу как у Ротора брались у Ирины на Артёма, та в свою очередь тариться в Харькове на базе автопродукта техномастера и т.д.Все свои распорки практически брал у неё.TIGER-NIGER писав:... але залежить які.... якого виробництва і в кого брались
З повагою Black.
- scorpion
Стійки по кругу не рідні, але жосткіші від стокових на 30%.TIGER-NIGER писав:в комплекті з нормальними стойками
Чого і мрію добитись! Хоча в мене і зараз непогано рулиться (зад - розвал в мінусі, перед - розвал/сходження також, кастор в плюсі але тільки 1,5гр, думаю ричагами регульну до 2,5 легко)Black писав: но рулиться просто бомба
Так розкажи, що то за приколи. Буду ставити, тому дуже цікаво знати.TIGER-NIGER писав:деколи просто кручу машину Ротора, а в нього трикутні ричаги, то знаю пару пріколів))))))
По крайній мірі бачив, що в Ротора такого ж кольору.Black писав:Точно такие жу как у Ротора
Так і планував, відрізати задні вуха в захисті і переварити кріплення на розпорку, щоб сховати її. Я ще раніше хотів підрамник зашаманити, вже і залізо найшов, але руки не дійшли бо часу все мало.TIGER-NIGER писав:як що є захист то вона зхована під ним і удар получається скользящий.
-
scorpion, нафіга?
в мене є кевларовий захист на 2108 типу як на ралійках, що закриває все, від крабів до тої розпорки і помоєму далі.
він легкий і легко ставиться і хрен проламаєш його)))) провірено!!!))
маю його в наявності. приїдь подивись, приміряй... ціна смішна....)))) і забудеш про ту всю х-ню)))))
такий же в мене на ралійці, в Ротора, в Дізеля....
в мене є кевларовий захист на 2108 типу як на ралійках, що закриває все, від крабів до тої розпорки і помоєму далі.
він легкий і легко ставиться і хрен проламаєш його)))) провірено!!!))
маю його в наявності. приїдь подивись, приміряй... ціна смішна....)))) і забудеш про ту всю х-ню)))))
такий же в мене на ралійці, в Ротора, в Дізеля....
- RomkoZem
- Ім'я:Роман
- Подякували: 1 раз
ціна такого захиста яка?
zubylo.lviv.ua
- scorpion
Зараз прихворів, на вулицю сильно не рипаюсь, як виздоровію то гляну на захист.
Скільки. Можна в ПП.TIGER-NIGER писав:ціна смішна....))))
Так розкажи, що то за приколи. Буду ставити, тому дуже цікаво знати.scorpion писав:TIGER-NIGER написав:деколи просто кручу машину Ротора, а в нього трикутні ричаги, то знаю пару пріколів))))))
-
прикол такий що можуть не встати яйця на своє місце.... ми з ними бавилися довго. їх вигинало, рвало і так далі))) але потім порішали.)))) як, не розкажу)))
+ час від часу перевіряти згонні муфти.
+ можливий варіант що згонні муфти будуть чуть задовгі і будуть впиратися, прийдеться їх підрізати болгаркою.
пробували в ті ричаги пхати поліуритан червоний, дуже тяжко))))
+ час від часу перевіряти згонні муфти.
+ можливий варіант що згонні муфти будуть чуть задовгі і будуть впиратися, прийдеться їх підрізати болгаркою.
пробували в ті ричаги пхати поліуритан червоний, дуже тяжко))))
-
короче ціна за захист 100 дол.
на 2108 форумі є по 70 баксів. але то під спорт. тонкі, а в мене товста. ралійна.
ще забув сказати. там ті по 70 баксів скловолоняні, а та що в мене з композиту. як в"язана получається.
бралася собі, але не використалася, бо була як запасна. вот тепер лежить.
p.s. рядом лежить розтрощена така ж)))) можна подивитися з чого зроблена.)))
на 2108 форумі є по 70 баксів. але то під спорт. тонкі, а в мене товста. ралійна.
ще забув сказати. там ті по 70 баксів скловолоняні, а та що в мене з композиту. як в"язана получається.
бралася собі, але не використалася, бо була як запасна. вот тепер лежить.
p.s. рядом лежить розтрощена така ж)))) можна подивитися з чого зроблена.)))

-
сьогодні зроблю фотки захисту))))) вживу)
- scorpion
То на Ротора машині?TIGER-NIGER писав:прикол такий що можуть не встати яйця на своє місце.... ми з ними бавилися довго. їх вигинало, рвало і так далі))) але потім порішали.)))) як, не розкажу)))
Зразу кажу, то для мене закруто.TIGER-NIGER писав:короче ціна за захист 100 дол.
-
scorpion, прікол що вона не убієнна і закриває всі від телевізора до корданчика куліси... ну і по боках від ланжерона до ланжерона.
і дуже легка!))) мізинцем піднімаєш)))
і дуже легка!))) мізинцем піднімаєш)))
да))))scorpion писав:TIGER-NIGER написав:прикол такий що можуть не встати яйця на своє місце.... ми з ними бавилися довго. їх вигинало, рвало і так далі))) але потім порішали.)))) як, не розкажу))) То на Ротора машині?
-
- scorpion
Захист звичайно непоганий, але я місяць на Мівіні не витримаю
, а ще діти і жінка, аще розпорку нижню тре...
Краще тут скажи, чи ти справжній українець і не скажеш? 

TIGER-NIGER, та чо ти в партизана бавишся? Все рівно в Юри спитаю.TIGER-NIGER писав:ми з ними бавилися довго. їх вигинало, рвало і так далі))) але потім порішали.)))) як, не розкажу)))

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей