Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Історія одного довгожителя - Ford Taunus '77 2.3 V6
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Номер:5356
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Колись давно, коли машиною я їздив тільки по пісочниці, до сусіда приїхав гість на якомусь Вольво. І найбільше що мені запам'яталося з тої машини - що скло опускалося кнопочкою, а не корбою, як на нашому Москвичі 
Тепер така штука є і в нас :)
Навіть є таке, чого не було у тому Вольво - підтяжка вікон при закриванні центрального замка

Тепер така штука є і в нас :)
Навіть є таке, чого не було у тому Вольво - підтяжка вікон при закриванні центрального замка

Востаннє редагувалось Суб, 21 квітня 2007, 10:40 користувачем Dancer, всього редагувалось 1 раз.
- Dancer
- Контактна інформація:
В цю машину з самого початку хотіли поставити хорошу акустику. Довго перечитували форуми, сайти, мучили Роста і Кваса, поки вибрали що і як :)
Наразі маю фронт Helix Blue 62, голову Alpine 9827.
В планах саб Урал С10 і підсилювач, скоріше всього Helix Dark Blue 4.
Голова - всьому голова
Альпайн звучить приємніше за колишній Піонер 4850. А управління і ергономіка - просто пісня!

Наразі маю фронт Helix Blue 62, голову Alpine 9827.
В планах саб Урал С10 і підсилювач, скоріше всього Helix Dark Blue 4.
Голова - всьому голова

- Dancer
- Контактна інформація:
Найбільший і найдовший останній наш проект, не рахуючи пересадки інжектора, це - шумоізоляція салону і установка акустики в дверні подіуми.
Ми довго думали, які матеріали брати. Фірмовими - ціна виходила просто фантастична. На форумі vaz.ee наткнулися на тему, де рекомендували заміну - бітумно-полімерні будівельні матеріали "Техноніколь". Виявилося, що у Львові є їх представництво
Так я і купив рулон 15м2 матеріалу "Біполь" - діапазон пластичності від -15 до +100 думаю є достатній :) Єдиний великий мінус - його треба наплавляти на поверхню. Це ускладнює покривання труднодоступних місць. Це була віброізоляція. А для шумоізоляції взяли пінополіетилен 8мм в Епіцентрі, в деяких місцях клали його у 2 шари.
Ми довго думали, які матеріали брати. Фірмовими - ціна виходила просто фантастична. На форумі vaz.ee наткнулися на тему, де рекомендували заміну - бітумно-полімерні будівельні матеріали "Техноніколь". Виявилося, що у Львові є їх представництво

Востаннє редагувалось Суб, 21 квітня 2007, 12:30 користувачем Dancer, всього редагувалось 1 раз.
- Dancer
- Контактна інформація:
Готовий подіум. По підказці Кваса робився набірним, з декількох фанерних кілець. Щілини заповнив монтажною піною, а зверху для міцності - замазав рідкими цвяхами.

Проклеєно внутрішню поверхню дверки

Встановлений подіум і зашито всі технологічні отвори. Алюмінієві панелі є зйомними, на випадок коли поламається замок чи склопідйомник. Тут я по незнанню зробив одну помилку - зависоко поставив мідбаси
Буду переробляти.

Все майже готово

Проклеєно внутрішню поверхню дверки

Встановлений подіум і зашито всі технологічні отвори. Алюмінієві панелі є зйомними, на випадок коли поламається замок чи склопідйомник. Тут я по незнанню зробив одну помилку - зависоко поставив мідбаси

Все майже готово

Востаннє редагувалось Суб, 21 квітня 2007, 11:48 користувачем Dancer, всього редагувалось 1 раз.
- Dancer
- Контактна інформація:
Шумоізоляція салону.
Ми повністю віддирали стару шумовіброізоляцію, яка вже потріскалася місцями від старості. Де-не-де було видно трохи ржавчини - то все відчищали, обробляли перетворювачем, і заливали "Велкором". Потім клеїли віброізоляцію, на підлогу і арку КПП і моста - 2 шари.
Назар в роботі :)

Всі стики і незаклеєні поверхні теж обробляли "Велкором"

Нарешті все готово!
На фотці нема жодного рідного провода, все дороблено нами :)

Всього три фотки, але робилося все це 4 дні з ранку і до вечора.
:
Ми повністю віддирали стару шумовіброізоляцію, яка вже потріскалася місцями від старості. Де-не-де було видно трохи ржавчини - то все відчищали, обробляли перетворювачем, і заливали "Велкором". Потім клеїли віброізоляцію, на підлогу і арку КПП і моста - 2 шари.
Назар в роботі :)

Всі стики і незаклеєні поверхні теж обробляли "Велкором"

Нарешті все готово!
На фотці нема жодного рідного провода, все дороблено нами :)

Всього три фотки, але робилося все це 4 дні з ранку і до вечора.

Востаннє редагувалось Суб, 21 квітня 2007, 12:09 користувачем Dancer, всього редагувалось 1 раз.
- Dancer
- Контактна інформація:
А ще недавно прийшлося знімати головку - пробило прокладку. Якісь умєльци попередньому власнику коли знімали головку - зекономили на прокладці - поклали стару :x. заодно виявилося що фази ГРМ були виставлені не по мітках, а зі зсувом на один циліндр :? як воно їздило? :?
Кароче, я щораз менше довіряю оленям на сервісах, і ніколи ще не віддавав свої машини на якийсь ремонт у чужі ріки. Ну, не рахуючи геометрії коліс
Все те що я описав, ще багато чого не згадав, було зроблено нашими з братом руками в себе в гаражі :)
Кароче, я щораз менше довіряю оленям на сервісах, і ніколи ще не віддавав свої машини на якийсь ремонт у чужі ріки. Ну, не рахуючи геометрії коліс

Все те що я описав, ще багато чого не згадав, було зроблено нашими з братом руками в себе в гаражі :)
- Dancer
- Контактна інформація:
У розріз проводів склопідйомників ставиться блочок, він підключається до виходу ЦЗ на закривання. І алєс :) Таку штуку можна купити там де сигналки продають. Ціна приблизно від 50 до 100 грн, як знайдеш.Lyubomyr писав: Можеш конкретніше про?Dancer писав:підтяжка вікон при закриванні центрального замка
Щось плануєш в плані зовнішньості?
- Dancer
- Контактна інформація:
Тепер в плані зовнішності :)
Перший крок вже зроблено - з ПВХ виготовлена решітка радіатора. Коника робили з епоксидки. Але хоч він і прикольний, але прийдеться його зняти, бо ж не Мустанг все-таки
Буде стояти напис TAUNUS.

Ще будемо перетоновувати вікна хорошою плівкою, бо скоро літо, жара. Хочеться перефарбувати машину, але це ще не скоро... А ще чекаємо, поки попадуться якісь прикольні титани під старину. Всяких спойлерів, обвісів, і т.п. нема і не планується
Хіба можливо поворотники і фари затоную, але ще не вирішив.
Перший крок вже зроблено - з ПВХ виготовлена решітка радіатора. Коника робили з епоксидки. Але хоч він і прикольний, але прийдеться його зняти, бо ж не Мустанг все-таки

Ще будемо перетоновувати вікна хорошою плівкою, бо скоро літо, жара. Хочеться перефарбувати машину, але це ще не скоро... А ще чекаємо, поки попадуться якісь прикольні титани під старину. Всяких спойлерів, обвісів, і т.п. нема і не планується

- Dancer
- Контактна інформація:
Воно по черзі закриває вікна до упора, коли ти ставиш на охорону. Там є датчик по перегрузці струмом - вікно їде до тих пір, поки не впирається.Lyubomyr писав:воно підтягує вікно чи закриває(у разі якщо відкрито)?Який апетит у машини?Dancer писав:У розріз проводів склопідйомників ставиться блочок, він підключається до виходу ЦЗ на закривання
Апетит? :) Ще самі толком не знаємо, бо інжектор в процесі відстройки, так як він з 2-літрової машини, а в нас 1.6, ще й перероблений, викинуто купу всяких рециркуляторів, і т.п., які впливають на виміри розходу повітря. Спочатку був 15-20 л

Взагалі-то добре було би заїхати на стенд із Альфометром, і відстроїти все за годину... Але де?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість