я туда один раз поїхав то мене зупинили міліціонери і питали чи на Буковелі є снігDenja писав:А чо про Коновальця ніхто нічого непише? Чи по звичці тудою ніхто не їзде Дуже навіть добре зробили + всі бічні вулички вже відкриті

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я туда один раз поїхав то мене зупинили міліціонери і питали чи на Буковелі є снігDenja писав:А чо про Коновальця ніхто нічого непише? Чи по звичці тудою ніхто не їзде Дуже навіть добре зробили + всі бічні вулички вже відкриті
а шо писати, ахуєнна дорога!Denja писав:А чо про Коновальця ніхто нічого непише?
І до Стрийської їдуть. Розворот в кінці розділювальної смуги.vovka писав: тролейбуси вже від тролейбусної в напрямку кульпарківської!
вони старий зрізали і новий зверху поклали.Yust писав:Брат каже, що основи доброї таки не дали...
Тобто матриці таки не було... Ну то на 2-3 роки, мабуть.Vusiko писав:вони старий зрізали і новий зверху поклали.
У Львові розпочинаються перші масштабні ремонти роботи у цьому році. З 14 березня на ремонт закривають вул. Городоцьку та вул.Чернівецьку.
я на Мазді6 там загинав захист так, що приходилося рихтувати, бо мотор лягав на нього.weber писав:гепнувся захистом об рейсу там
ти пиши про скісіркус..а не про рейкиweber писав:Сьогодні так гепнувся захистом об рейсу там
Цікаво, як вони беруться за роботи, коли за попередній рік боргів вище головиgribkoff777 писав:http://zik.ua/ua/news/2012/03/07/337956У Львові розпочинаються перші масштабні ремонти роботи у цьому році. З 14 березня на ремонт закривають вул. Городоцьку та вул.Чернівецьку.
а вони просто підрядника омінялиYelik писав:Цікаво, як вони беруться за роботи, коли за попередній рік боргів вище голови
Thug, ти певно на перевалі не був (межа Львівської і Закарпутської областей) Київ-Чоп, там жесть, траншеї через всю дорогуThug писав:Назад поверталися по трасі Київ-Чоп (і пофіг, що так на 60 км далі). Тільки там з асфальтом все ок.
Курде, пощастило. а я спочатку думав в Ужгород покататися, але запізно виїхали, а Луцьк ближче. От і поїхали в Луцьк, а не в Ужгородweber писав: Thug, ти певно на перевалі не був (межа Львівської і Закарпутської областей) Київ-Чоп, там жесть, траншеї через всю дорогу
Помойму нічого вони не витримали цього року гірше ніж минулогоDemyan писав:Я теж катався вчора по львівським дорогам які зробили. Приємно здивований - дороги витримали 20 градусний мороз, сніга. Згадаю минулого рокуто тепер по всім тим дорогам ляпота їздити, головне не звертати на другорядні
щоб настрій не псувати
Саме смішніше що так воно і єcrush писав:а вони просто підрядника оміняли![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість