як і казалось одною особою, Я сама остання людина, яка і то наважаилась нарешті поставити заварку

скажу чесно, особисто для мене дуже харюча штука! і не тільки в теорії і по спогляданням збоку це кажу, а вже і з власного досвіду! про всі її мінуси і плюси я знав і купував і ставив це все свідомо, тре ж в житті всьо спробувати

одним словом, тема не про плюси чи мінуси, не траб нікому мене переконувати в чомусь що то дорого чи то фігня чи заварка рулить, висновки я для себе зробив. і він такий! краще один раз потратити купу грошей і поставити блоку, ніж по чуть-чуть і поступово тратити гроші на редуктори, заварки, полуосі, масло, і резину! вийде ж полюбе більше, а до того всього ще додається вічна робота з тим всім
+ нерви
+ важка їзда
+ гудіння, яке рано чи пізно настане
їзда по місту і проходження боком поворотів мені впринципі пофік, але от паркуватися і маневрувати з заваркою просто не можливо

Одне з питань, де дістати блоку вже вирішено))))
встановити і т.д. теж)
редуктор знімав ставити, з тим ознайомлений, але от ніколи і близько не доводилось розбирати. отже питання наступне, маю хороший редуктор 4,1 який в чудовому стані. в нього і планував ставити блоку. Але коли ставиться блока, вся середина редуктора викидається ж і чи не простіше продати хороший редуктор, і окремо просто купити корпус і саму головун пару

чи там ще щось є необіхдне і всьо так просто не вийде, як я собі планую?
хто шарючий. роздупліть мене. тимбільше задумався над зміною гп на 3,9 зразу з перспективою на майбутнє