Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Олеський замок
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
народ рокажіть будь ласка як туди доїхати? або єслі хтось має мапу киньте фото. наперед дякую
TRT
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Figaro
лови
http://map.hohland.com/map20.html
Тре було людины карту, а ви з рекламою окко, арсену......
лови
http://map.hohland.com/map20.html
Тре було людины карту, а ви з рекламою окко, арсену......
Блекджек і все таке!)
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
сьогодні обіїздив 3 замка Олеський Підгорецький і Золочівський!!! Найбільше сподобалось в Олескому. багато картин статуеток витворів мистецтва! В підгорецькому замку зараз реставрація такшо нічого крім самого замку ми там непобачили. В Золочівському також непогано, але з замку зробили якето кафе(частину) там були весілля... також багато чого цікавого там є! деякі фото
Їхали києвською трасою трошки заблудились в буську.. переплутали поворот, до олеска получається 70 км... до підгорецького + 7-8км... до золочева від підгірець 17 км... ну вопшем додому получилось 190км з копійками. витрати бензини прибзно 13л)
Їхали києвською трасою трошки заблудились в буську.. переплутали поворот, до олеска получається 70 км... до підгорецького + 7-8км... до золочева від підгірець 17 км... ну вопшем додому получилось 190км з копійками. витрати бензини прибзно 13л)
Востаннє редагувалось Нед, 22 квітня 2007, 21:50 користувачем Figaro, всього редагувалось 1 раз.
TRT
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей