Як то розшифровується? :) Бумер - кращийи стартовал он с обычного Драйва, с вкл АСЦ и ДСЦ
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тотализатор - Prelude 4 2.0 VS BMW 2.0 E36 - 1/4m
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
За рулем М5 сидів Олень (в хорошому смислі слова).
На спорт режимі коли мотор видає 507 сил і лаунч контролем (це для старта) + на ручному режимі (коробка там СМГС переключення передач відбуваеться за 0.02 сек
) М 5 їде 12-12.5 сек. квотер))
І то седан))) наварширований))) а не Японське гівно (субару) в якому стремно сидіти бо всьо нагадує ланос в салоні.
На спорт режимі коли мотор видає 507 сил і лаунч контролем (це для старта) + на ручному режимі (коробка там СМГС переключення передач відбуваеться за 0.02 сек
І то седан))) наварширований))) а не Японське гівно (субару) в якому стремно сидіти бо всьо нагадує ланос в салоні.
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
KAVArnuy
ну то что Лень то понятно.. даже кнопку нажать не может.. )))
сразу на сервис ))
а если по сути.. то я каталссо с челом на 7ке новой.. так он там гдето в меню выбирал.. я еще приколнулссо - типа что там ставиш стелз режим )) так оно так и получилось... там какойто макс типа спорт или что.. хез
ну то что Лень то понятно.. даже кнопку нажать не может.. )))
сразу на сервис ))
а если по сути.. то я каталссо с челом на 7ке новой.. так он там гдето в меню выбирал.. я еще приколнулссо - типа что там ставиш стелз режим )) так оно так и получилось... там какойто макс типа спорт или что.. хез
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей