Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 21088 1993р. 1.5
-
- Ім'я:Ростик
- Стать:чоловік
- Номер:ВС1121ВН
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Накінецьто вирішив описати мою першу машинку...тобто вже особисто мою)
Довго вагався що брати і в результаті вирішив взяти ВАЗ 2108...в планах є підготувати її на гонки...для початку під слалом.
Машина англічанка...і відповідно кузов не в кращому стані......але не так все і погано, проблема лише в передній балці, і заді під запаскою...самі болючі місця. В остальному ніде сильної корозії немає.
Коли тільки купив, то відразу перебрав тормоза.....але в них постійно щось летіло, тому прийшлось все замінити на нове....тим не менш до сих пір ще педаль чомусь має занадто великий хід.....
Тепер щодо переробок:
Першим ділом поставив розпорки:
передня розпорка стаканів з додатковою подушкою для двигуна;
задня розпорка стаканів;
передня розпорка тяг;
ну і до повного комплекту захист двигуна)
Далі взявся за підвіску;
Передній стабілізатор пріоровський - він твардіший,
Стабілізатор на задню балку, чесно кажучи ефекту від нього я не помічав, поки не спробував машину на великих швидкостяг в поворотах.
Всі стійки вазовські викинув, і замість них поставив монрой, вони набагато твардіші за оригінальні,але в спокійній їзді по місту не товчуть..досить мягко йде, а от в поворотах вже відчувається ефект, мало крениться, ну і більш впевнено проходить повороти.
Нарахунок двигуна, то з її власним 1.5 нічого особливого не переробляв, бо на замовлення вже готують спортивний двигун(що до чого ще не в курсі, там ще є деякі нюанси).
Поставив лише фільтр нульового опору, і прямоток. Зробили так, що вона не ревре сильно, а звук приємний вийшов. + весь мотор перебраний, все докуплене нове - карбюратор, радіатор, бензонасос, стартер, генератор, всі патрубки, вся проводка і так далі.
Встановлена десяточна 5-ти ступенева коробка з короткохідною кулісою...і повністю нове сцеплення Valeo. + новий акумулято BOSH S5, свічки запалювання BOSH platinum, проводка від трамбльора витриваліша....
Ну і литі диски 13 для вигляду.
Що згадаю потім ще допишу)
В планах:
Спортивний двигун,
Понизити підвіску,
Переробити тормозну систему(задні дискові встановити+ всі більшого діаметру від 16 ковані диски),
16" ковані диски,
Сидіння рекаро, каркас безпеки, пенель від вектри, і хочу скласти гарну акустику.
Ну і вкінці візуальний тюнінг, глобальна переробка кузова.....дизайн ще докінця не продумав...
Довго вагався що брати і в результаті вирішив взяти ВАЗ 2108...в планах є підготувати її на гонки...для початку під слалом.
Машина англічанка...і відповідно кузов не в кращому стані......але не так все і погано, проблема лише в передній балці, і заді під запаскою...самі болючі місця. В остальному ніде сильної корозії немає.
Коли тільки купив, то відразу перебрав тормоза.....але в них постійно щось летіло, тому прийшлось все замінити на нове....тим не менш до сих пір ще педаль чомусь має занадто великий хід.....
Тепер щодо переробок:
Першим ділом поставив розпорки:
передня розпорка стаканів з додатковою подушкою для двигуна;
задня розпорка стаканів;
передня розпорка тяг;
ну і до повного комплекту захист двигуна)
Далі взявся за підвіску;
Передній стабілізатор пріоровський - він твардіший,
Стабілізатор на задню балку, чесно кажучи ефекту від нього я не помічав, поки не спробував машину на великих швидкостяг в поворотах.
Всі стійки вазовські викинув, і замість них поставив монрой, вони набагато твардіші за оригінальні,але в спокійній їзді по місту не товчуть..досить мягко йде, а от в поворотах вже відчувається ефект, мало крениться, ну і більш впевнено проходить повороти.
Нарахунок двигуна, то з її власним 1.5 нічого особливого не переробляв, бо на замовлення вже готують спортивний двигун(що до чого ще не в курсі, там ще є деякі нюанси).
Поставив лише фільтр нульового опору, і прямоток. Зробили так, що вона не ревре сильно, а звук приємний вийшов. + весь мотор перебраний, все докуплене нове - карбюратор, радіатор, бензонасос, стартер, генератор, всі патрубки, вся проводка і так далі.
Встановлена десяточна 5-ти ступенева коробка з короткохідною кулісою...і повністю нове сцеплення Valeo. + новий акумулято BOSH S5, свічки запалювання BOSH platinum, проводка від трамбльора витриваліша....
Ну і литі диски 13 для вигляду.
Що згадаю потім ще допишу)
В планах:
Спортивний двигун,
Понизити підвіску,
Переробити тормозну систему(задні дискові встановити+ всі більшого діаметру від 16 ковані диски),
16" ковані диски,
Сидіння рекаро, каркас безпеки, пенель від вектри, і хочу скласти гарну акустику.
Ну і вкінці візуальний тюнінг, глобальна переробка кузова.....дизайн ще докінця не продумав...
- proxys
- Ім'я:Любомир
- Контактна інформація:
Re: ВАЗ 21088 1993р. 1.5
Вітаю з покупкою !!!

- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Мои поздравления !Ешё 1 восьмаком в городе больше!Mitriks писав:вирішив взяти ВАЗ 2108
На сколько я помню в наших кузовах такого не наблюдаетьсяMitriks писав: проблема лише в передній балці

при возможности подари её кому нибудь и установи "телевизор" так как эфекта не очучаеться у меня задняя распорка служит для крепления светодиодов на освещение багажного отделения :) При случае будет заменена.Mitriks писав:задня розпорка стаканів;
С вашего разрешения поправлю что он толще по сечению :)Mitriks писав:Передній стабілізатор пріоровський - він твардіший
Интрига.Как построишь опиши что и как интерестно.Mitriks писав:Нарахунок двигуна, то з її власним 1.5 нічого особливого не переробляв, бо на замовлення вже готують спортивний двигун(що до чого ще не в курсі, там ще є деякі нюанси).
можно в деталях ?Какое сечение ?Паук ? и т.д.Mitriks писав:прямоток. Зробили так, що вона не ревре сильно, а звук приємний вийшов
Ваш тахометр не будет так красиво смотреться как на штатной панели !А чем она не устраивает ?Mitriks писав:В планах:
пенель від вектри,
Проект заложен красивый буду следить за темой.
З повагою Black.
-
- Контактна інформація:
Паук ще не замінили, але хочу поставити 4-2-1, ну в загальному був поставлений резонатор і вихлоп Ultra.можно в деталях ?Какое сечение ?Паук ? и т.д.
Штатна панель не в кращому стані, + вся дребежить тріщить і так далі. Хочу поставити вектровську, перед тим обезшумивши всю машину шумо-віброізоляція, + під панель, заказати обшивку на двері зразу з подіума під динаміки.Mitriks написав:
В планах:
пенель від вектри,
Ваш тахометр не будет так красиво смотреться как на штатной панели !А чем она не устраивает ?
Проект заложен красивый буду следить за темой.
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
важко тобі на них буде :)Mitriks писав:16" ковані диски
-
- Контактна інформація:
Знаю, але це того вартує...важко тобі на них буде :)
До речі, в машині проблема з тормозами...потрібен толковий майстер..машина вже 3 сервіса пройшла, міняв все що можна, але дальше надто великий хід в педалі, і ручнік не тримає так як тре......хто знає...підкажіть де б можна було ще подивитися, бажано майстра який має великий досвід в ремонті вазів... :)
- mikeng
- Ім'я:mikeng
1) Сто на 100 Олег
2) 4ybik тут на форумі
2) 4ybik тут на форумі
-
- Ім'я:Назар
3) VeRMyT
:)
:)
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Мужик, респект що нема ниття із серії:як я собі 16ки поставлю? буде товкти/як я занижу? я ж свій рагуль пакет поломаюMitriks писав:Цитата:
важко тобі на них буде :)
Знаю, але це того вартує...

Ulter ?Mitriks писав:був поставлений резонатор і вихлоп Ultra.
добре над тим подумав? лов енд слов не качає?Mitriks писав:Ну і вкінці візуальний тюнінг, глобальна переробка кузова.....дизайн ще докінця не продумав...
количество слов не определяет качество речи...
- Vilnuy
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
хто мотор "бойовий"збирає????а машинку хто крутить? сам чи майстри???
Black, він напевно про "телевізор" вів мову дехто її називає балкою.
Black, він напевно про "телевізор" вів мову дехто її називає балкою.
http://www.facebook.com/RallyBoxMotorsport
-
- Контактна інформація:
Та, Ulter...Stuff писав:Mitriks написав:
був поставлений резонатор і вихлоп Ultra.
Ulter ?
Машинку крутять всі потрошки))) Починаючи з звичайних гаражів по знайомих, закінчуючи Ніко на Липинського, вони наразі тормозами і займаються, але в них фіговато виходить....вже 2 рази перебирали результат мізерний, чуть - чуть краще....хто мотор "бойовий"збирає????а машинку хто крутить? сам чи майстри???
Мотор ще не збирають, поки що в розробці(один вже були почали збирати, але люди захотіли нереальні гроші за нього, ну і накрилась тема), загалом людина з Франківська, знайомий запропонував зібрати бойовий пріоровський 1.6...і другий варіант, колись давно на вази спецслужб ставили мотори 1.7 заводські - тобто не розточені власноруч і т.д., людина пропонує взятий той мотор, поколдовать над ним.....і от наразі ще думаю який варіант краще....
-
- Контактна інформація:
Black писав:Mitriks написав:
проблема лише в передній балці
На сколько я помню в наших кузовах такого не наблюдаеться![]()
Я незнаю як правильно називаються..ну загалом балка що під переднім бампером..під радіатором....
- Jack
- Ім'я:Jack
- Номер:BC5610ii
- Подякували: 3 рази
в неї старий номер був 963-81 ТВ ?
Це моя стара машина . Вона ще їздила на драг на початках тюнінг- клубу :)
коробка 4 ступ?
Ще жива старушка
коробка 4 ступ?
Ще жива старушка

- Jack
- Ім'я:Jack
- Номер:BC5610ii
- Подякували: 3 рази
постав гтц і вакуум від імпрези і будуть тобі гальма. Гуму постав 15 колеса будуть легші і стане легше гальмувати 

-
- Контактна інформація:
Jack писав:в неї старий номер був 963-81 ТВ ?
коробка 4 ступ?
Ще жива старушка
Да, 4 ступка була, але зараз вона в гаражі лежить, перекупив машинку в мужика що біля автобазару живе) Він мені казав, що машинка колись в гонщика була)
-
- Контактна інформація:
це що???Jack писав:постав гтц
- Breaker
давай позбався зразу від оранжевих поворотніків 

- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Головний тормозний циліндр.Mitriks писав:це що???Jack писав:постав гтц
-
- Контактна інформація:
Дороблю технічний стан, тоді займусь візуальним...Breaker писав:давай позбався зразу від оранжевих поворотніків
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей