2-й раз спустило коло за сезон, подумав зразу поміняти камеру.Зняв колесо(20хв), дав баті 50 грн., колесо і поїхав на роботу.Батя поїхав в магазин напроти мотозаводу (там ше колись норм моти продавали вроді були хюси і япошки зара не знаю), купив там камеру за 45 грн., поїхав на шиномонтаж поставив.Приїхав додому прикрутив колесо(20хв), через пів години звонить - спустило. Я приїхав з роботи зняв колесо (20хв бл№Ёть) поїхав на шиномонтаж.На шиномонтажі найшли дирку в камері, зі сторони диска.Обслідування диска і гуми причини не показало.Залатав дірку, поїхав додому поставив колесо (20 хв м%+ть його). Поїздив 2 дні, прямо на городоцькій біля зупинки Чкалова, на ходу чую пеньк і починає мене носити в ліво-право.Дивлюся на колесо, спустило (тут має бути такий смайл типу червоний чорт).Звоню до баті сам пензлюю пішки на мотозавод за камерою.Купив нову камеру накачали моє колесо і я пошуріку повалив на шиномонтаж, батя за мною.На шиномонтажі зняли колесо (Цілих 20 хв, бодай воно тим інженарам шо конструюють мотоцикли в ночі не спати) розбортували, спустили камеру і побачили шо вона тріскала в тих місцях, в яких була перегнута в упаковці.

От таке то не купляйте камери напроти мотозаводу.