вот крассавчеги встретились на ул.Гвардейская на светофоре, и сразуже образовалась незамысловатая пробка....Авария случилась около 18.00 а машины разтянули только около 20.00
Форд Ыцкорт хотел обогнать всех - но мерс был дрогого мнения.Пацанчег с Ыцкорта был немного огорчён случившимся....
Хтось чув за:
1. Дві аварії за одну години біля шувара в минулий вівторок? Я їхав на сихів спочатку дві іномарки з одного боку моста стояли, вертався назад з іншої сторони моста ше два красавца (ніби вази) на газон повилітали. я сфоткав, але якість куйова.
2. Позавчора вроді насмерть БМВ біля нижнього шувара пацана не на переході збила, звідкись він там біля моста вискочив...
3. 180 маршрутка цього тижня на сихові тупо на повороті в 90 градусів влетіла в кіоск, який на тому куті повороту стояв.
4. Сьогодні на І.Франка астра авео І поцілувала в бочок. сфоткав, але нема як закинути.
Я тут сьодні прикольну картину бачив, як з Кульпарківської на Антоновича виноситься Октавія, а через дві секи за нею 99 з мигалками, а вже біля інтерсоно, обоє стояли, і мент тому ваділі шота втирав, але я так поняв шо ваділа сам зупинився, бо менти заді стояли. Шкода невстиг зняти.