при нагріванні починає світитись лампочка давлення масла на холостуму при розкручуванні мотору до середніх 2.5- 3 000 лампочка гасне. поможіть порадами
масло вже залив 15в 40 . не помагає . головка зроблена і перебрана

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А что группа КШМ уже к мотору не относиться ?dante6665 писав:головка зроблена і перебрана
Клапан фильтра маслянного,маслянный насос не в порядке,большие зазоры на трущихся поверхностях и т.д. к мотористу вам дорога.dante6665 писав:при нагріванні починає світитись лампочка давлення масла на холостуму при розкручуванні мотору до середніх 2.5- 3 000 лампочка гасне. поможіть порадами
СПАСИБІ ДЕ ЙОГО НАЙТИFobos писав:dante6665, скоріш за все вкладиші провернуло або просто їх вже нема або маслонасосу вже торба. Їдь до Сані yes він тобі все зробить гарно.
СОРІ Я НЕЧАЙНО 2 ТЕМИ СОЗДАВBlack писав:Fobos у него 2 машины тут ещё есть![]()
viewtopic.php?f=13&t=27255
M@sTeR писав:кидаєш в кипяток цілу банку , а потім в гарячий двигун до масла доливаєш, лампочка перестане світитись
ДА ДА ЦІКАВО ЩО ЗА ФІГНЯ ЯКА В КИПЯТОК КИДАЄТЬСЯ777 писав:M@sTeR писав:кидаєш в кипяток цілу банку , а потім в гарячий двигун до масла доливаєш, лампочка перестане світитись![]()
![]()
Якщо я правильно зрозумів M@sTeR, , ті присадки в такий баночках, тіпа як пивні металеві. Сама присадка дуже схожа на звичайне масло, яке досить густе. Щоб воно стало ріденьке і максимально стекло зі стінок баночки, то ще закриту банку з присадкою кидають в кипяток для розігріву і зрідження того всього холодцю.dante6665 писав:ДА ДА ЦІКАВО ЩО ЗА ФІГНЯ ЯКА В КИПЯТОК КИДАЄТЬСЯ
valera писав:Якщо я правильно зрозумів M@sTeR, , ті присадки в такий баночках, тіпа як пивні металеві. Сама присадка дуже схожа на звичайне масло, яке досить густе. Щоб воно стало ріденьке і максимально стекло зі стінок баночки, то ще закриту банку з присадкою кидають в кипяток для розігріву і зрідження того всього холодцю.dante6665 писав:ДА ДА ЦІКАВО ЩО ЗА ФІГНЯ ЯКА В КИПЯТОК КИДАЄТЬСЯ![]()
Але то не поможе ніфіга! І взагалі - це не серйозний підхід до ситуації. Я б комусь так не зробив, не те що собі...
ДА ДА ПРОСТО ППЦ ЯК НЕ ВЧАСНО777 писав:як не крути, але при розбірці мотора менш ніж сотньою доларів наврядчи обійдешся
Я ДУМАЮ ЩО СВЯТА ПЕРЕЖИВУ НА ПРИСАДКАХ. ТАК ЯК ДЛЯ РОБОТИ ПОТРІБНА МАШИНА А ПІСЛЯ СВЯТ УЖЕ ПОЇДУ ДО ДОКТОРА НА ЛІКУВАННЯ ))) ЗА ОДНО І ГРОШЕЙ ПІСЛЯ СВЯТ ПОБІЛЬШАЄ,777 писав:я згідний, що потрібно розбирати, але в людини туго з грошима, хоч і присадка це теж г....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей