вчора 2.5год на мийці потратив, думав що я самий розумний і помиюсь під кінець роб.дня, але таких розумних виявилось багатоGaGaRIN писав:я там "миюсь" вже 5 років Тре тебе там підловити якось

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вчора 2.5год на мийці потратив, думав що я самий розумний і помиюсь під кінець роб.дня, але таких розумних виявилось багатоGaGaRIN писав:я там "миюсь" вже 5 років Тре тебе там підловити якось
деякі люди вчора по 2-3 машини мили по черзі, естети, нехочуть з брудним автопарком зустрічати НР :santaGaGaRIN писав:Подуріли чи що? Чи немита машина в гаражі на НР то погана прекмета?
antik писав: проблема тут не в машине
Igor4ik писав:цікаво коли коробка почне вийо
Igor4ik писав:думаю тепер я знаю, хто любить багат о говорити на буйка на сервісі)
Тшка чистюляLyubomyr писав:GaGaRIN, а ти помив свій автопарк?
мені зараз пофіг, їжджу акуратно, вміру :) Якщо почнуться проблеми - тоді і будуть розбори польотів, а поки я насолоджуюсь їздою.Igor4ik писав:цікаво коли коробка почне вийо.
всьо нармальна кеп, просто навіть тема пікачухи не така жвава як твояLyubomyr писав:Vusiko, нащо намікаєш?
Просто Пікач купив ВопеляVusiko писав:сьо нармальна кеп, просто навіть тема пікачухи не така жвава як твоя
Lyubomyr писав:Vusiko, нащо намікаєш?![]()
Лишив в дворі на пару годин машину без нагляду - дівочки позбиткувались, тепер не авто а ялинка, ще герлянди не хватає, блін
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей