Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
треба здати бензин в лабораторію
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
хто. знає де можна здати бензин. в незалежну. сертифіковану лабораторію? маю опломбований взірець.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Re: треба здати бензин в лабораторію
На Галнафтогаз не пробовали обратиться который находиться в районе крывчиц ?
З повагою Black.
- RomkoZem
- Ім'я:Роман
- Подякували: 1 раз
в Львівську метрологію сертифікацію стандартизацію, знаю що вони таке роблять, вул Заводська
zubylo.lviv.ua
- Дмитриус
- Ім'я:Дмитриус
Вопрос главный , если не секрет , зачем оно тебе? хочеш нагнуть заправку??? 

Маю всякi вкуснастi...
- Andre
- Контактна інформація:
Здав в інститут політехніки (кафедра нафти і газу) там сертифікована лабораторія. Правда такий тест коштує 200 гривенью Але я заплатив. Хочу переконатись чим заправляємось. Безин ОККО А95 Евро.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- 777
- Ім'я:777
+1 підтримуюAndre писав: Хочу переконатись чим заправляємось

- Andre
- Контактна інформація:
Нагинають півників в бані на зоні -- я, залежно від результатів - маю інші важілі впливу. Ніякого підтексту в наживі немає - просто не люблю коли мене найо...ть чи кидають.. за таке люди можуть дорого поплатитисьДмитриус писав:Вопрос главный , если не секрет , зачем оно тебе? хочеш нагнуть заправку???
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Цікаво буде дізнатися результати незалежноі експертизи...
- COMANDOR
Обов’язково відпишіться про результати, якщо не складно звісно :)
Хочеш миру - готуйся до війни.
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два
- Yust
Яка заправка ОККО, до речі. Бо я зауважив різницю в заправлянні на ОККО У Львові та, наприклад, у Коломиї. Коломийська бензина тягла краще і довше.Andre писав:Здав в інститут політехніки (кафедра нафти і газу) там сертифікована лабораторія. Правда такий тест коштує 200 гривенью Але я заплатив. Хочу переконатись чим заправляємось. Безин ОККО А95 Евро.
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Не розводим флуд. чекаєм на результат по можливості :) )
Блекджек і все таке!)
- Andre
- Контактна інформація:
в цілях шоб не робити антирекламу - не буду писати яка саме заправка - яекатиму на висновок експертизи..
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
Andre писав:в цілях шоб не робити антирекламу - не буду писати яка саме заправка
Здав якийсь інакший?Andre писав:Безин ОККО А95 Евро.
- Yust
shaman, то мережа ОККО, а на заправках можуть самі бодяжити.
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
бенза бодяжиться тільки на заправках. Бензовози привозять бензмну яка відповідає держстандартам. Жаль тільки що стандарти в нас неоченьYust писав:а на заправках можуть самі бодяжити.
- Andre
- Контактна інформація:
Бензин А95 Евро - заправка ОККО на Зеленый 286.
Тест пройдено в незалежній лабораторії. Здавав опломбовану ОККО пляшку - котру мені там налив регіональний менеджер і опломбував.
Літрова пляшка зі скла.
Тест проходив в кафедрі нафти і газу Національного університету ЛП.

перший стовчик - бензин який тестують, друга стандарт СССР 90 року. третя колонка стандрат 94-го року України.
октанове число визначити так і не вдалось.
Все решта дивіться самі і вирішуйте самі. Скажу, що зі слів професора котрий мені це віддав сказано: "з цим судитись проти продавця бензину Ти не зможеш, але на хлопський розум скажу: Бензин "ЛЕГКИЙ" швидше кипить, швидше згорає і щвидше випаровується, відповідно він може спричинити повітряну пробку в паливній магістралі і двигун сучасний інжекторний двигун справно працювати не буде. КПД впаде до 20%, Розхід пального збільшиться відповідно пропорційно. В бензині є купа домішок і присадок, які помагають горіти і підвищують октанове число, але залишають після себе купу всього. Спосіб вироблення цього бензину швидкий, тобто він не пройшов всі ступені очистки і повного процесу виготовлення".
Також дав поради де краще заправлятись на майбутнє, де менше цього всього.
Нагадаю автомобіль 3000ГТ атмосферний 99 року двигун 3.0 V6 24V, після заправки на 200 гривень бензину на вищезгаданій заправці, почав не тримати холостий і глохнути, потім без проблем заводився і їхав далі, тяги в машини не було такої як мала бути - вона пропала коля я проїхав 400 метрів від заправки і постояв заведений 10 хв. Відповідно гарячий бензин, більший коефіцієнт випаровування і почалось, дьоргання, глохення і т.д. Після чого я заїхав на наше СТО і злили весь бензин з баку. Зразу ж після цього поїхав на одну з найкінченіших заправок на якій не заправляюсь ніколи і залив в каністру 92-го за 9,90грн/літр. Після того як я заправив машину цим "бензином" машина так ніби нічого не сталося - полетіла. Я був в шоці. 10 років заправляюсь на ОККО, але такого не було ніколи. От і вирішив провірити себе і їх. Після данного випадку я видзвонив регіонального менеджера по ОККО і зустрівся з ним на тій самій заправці. Показав йому що я злив, що ця суміш навіть бензином не пахне. На що він сказав, що є своя процедура перевірки якості бензину - при мені він з тієї ж колонки налив в три скляні пляшки 95-го бензину, всі три при мені опломбував. На кожній пломбі троє підписалось, я, він і оператор заправки. Одну вони забрали до себе на ОККО на перевірку, одну дали мені і одна залишилась спірною на заправці. Наступного дня мені подзвонили і сказали: "На бензин перевірили і нічого критичного там не побачили - бензин нормальний" всі документи з печатками є - хочете зустрінемось і подивитесь на них. (Я їх обовязково заберу і ми зрівняємо ці тести з тими що зробив я)
Я в свою чергу завіз в держ універ - знайшов відповідальну людину і здав бензин, не сказавши йому звідки він (аби побачити точний результат без упередження)
Результат ви бачите.
Висновки робіть самі.
Всіх з Новим Роком.
Тест пройдено в незалежній лабораторії. Здавав опломбовану ОККО пляшку - котру мені там налив регіональний менеджер і опломбував.
Літрова пляшка зі скла.
Тест проходив в кафедрі нафти і газу Національного університету ЛП.

перший стовчик - бензин який тестують, друга стандарт СССР 90 року. третя колонка стандрат 94-го року України.
октанове число визначити так і не вдалось.
Все решта дивіться самі і вирішуйте самі. Скажу, що зі слів професора котрий мені це віддав сказано: "з цим судитись проти продавця бензину Ти не зможеш, але на хлопський розум скажу: Бензин "ЛЕГКИЙ" швидше кипить, швидше згорає і щвидше випаровується, відповідно він може спричинити повітряну пробку в паливній магістралі і двигун сучасний інжекторний двигун справно працювати не буде. КПД впаде до 20%, Розхід пального збільшиться відповідно пропорційно. В бензині є купа домішок і присадок, які помагають горіти і підвищують октанове число, але залишають після себе купу всього. Спосіб вироблення цього бензину швидкий, тобто він не пройшов всі ступені очистки і повного процесу виготовлення".
Також дав поради де краще заправлятись на майбутнє, де менше цього всього.
Нагадаю автомобіль 3000ГТ атмосферний 99 року двигун 3.0 V6 24V, після заправки на 200 гривень бензину на вищезгаданій заправці, почав не тримати холостий і глохнути, потім без проблем заводився і їхав далі, тяги в машини не було такої як мала бути - вона пропала коля я проїхав 400 метрів від заправки і постояв заведений 10 хв. Відповідно гарячий бензин, більший коефіцієнт випаровування і почалось, дьоргання, глохення і т.д. Після чого я заїхав на наше СТО і злили весь бензин з баку. Зразу ж після цього поїхав на одну з найкінченіших заправок на якій не заправляюсь ніколи і залив в каністру 92-го за 9,90грн/літр. Після того як я заправив машину цим "бензином" машина так ніби нічого не сталося - полетіла. Я був в шоці. 10 років заправляюсь на ОККО, але такого не було ніколи. От і вирішив провірити себе і їх. Після данного випадку я видзвонив регіонального менеджера по ОККО і зустрівся з ним на тій самій заправці. Показав йому що я злив, що ця суміш навіть бензином не пахне. На що він сказав, що є своя процедура перевірки якості бензину - при мені він з тієї ж колонки налив в три скляні пляшки 95-го бензину, всі три при мені опломбував. На кожній пломбі троє підписалось, я, він і оператор заправки. Одну вони забрали до себе на ОККО на перевірку, одну дали мені і одна залишилась спірною на заправці. Наступного дня мені подзвонили і сказали: "На бензин перевірили і нічого критичного там не побачили - бензин нормальний" всі документи з печатками є - хочете зустрінемось і подивитесь на них. (Я їх обовязково заберу і ми зрівняємо ці тести з тими що зробив я)
Я в свою чергу завіз в держ універ - знайшов відповідальну людину і здав бензин, не сказавши йому звідки він (аби побачити точний результат без упередження)
Результат ви бачите.
Висновки робіть самі.
Всіх з Новим Роком.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Andre, дякую за звіт
результат - ппц, я шокований
відразу в очі кількість смол кинулось, в порівнянні зі стандартами - одна смола!
результат - ппц, я шокований
відразу в очі кількість смол кинулось, в порівнянні зі стандартами - одна смола!
- UncleSam
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 3 рази
Результати
Бажаю всім якісного бензину у 2012-му!:)

Бажаю всім якісного бензину у 2012-му!:)
- valera
- Ім'я:Валерій
Andre, молодець, таку процедуру провів!
Думаю скоро взагалі будемо їздити не на бензині, а на всіляких хімічних сполуках, які бензою навіть і не запахнуть...
Думаю скоро взагалі будемо їздити не на бензині, а на всіляких хімічних сполуках, які бензою навіть і не запахнуть...

Не имей 100 друзей, а имей всех врагов!
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей