До уваги тепер вже дійсно не береться, але для себе цікаво знатиYelik писав:А яка тепер різниця? :) Треба було Володі зареєструватись як учасник і тоді б показав "хто в домі хазяїн" :) а після - кращий/не кращий не береться до уваги.Vangeli писав:А нарахунок часу, ніхто не в курсі який був точний час у Володі і М5 коли та об"їхала чорну субу?
Бо в мене була інформація шо у Володі кращий час...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Враження від відкриття драгу
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
!
Та шо ви двоє пиз...... ви по годині постояли і повтікали а я з Andrew цілий день бігали і гарлопанили навсіх, нині ледь говорюTOXA писав:от тільки нетреба я тобі допомагав, але двом нереально шось зробити, а народ то взагалі я просто офігів 30 хв. перед стартом пояснював двом шоб вони зайшли на бардюр і без результатноSaba2106 писав:Хотіли помогти то чо не помогли? Скіки раз я просив помогти мені заганяти на баррдюр народ, хто поміг? Та майже ніхто бо нікому то не надо.![]()
- Oleh!
- Контактна інформація:
спитайся в Віви ,в нього паходу є (непомятаю камера здохла до чи після твого заїзду)Just be писав:Може в когось є відео де я з Пашкою їхав ?
додам:
Оргам та учасникам -респект!
тільки наступного разу огородіть метрів 30 перед стартом,і пускайте в цю зону тільки учасників,тоді неповинно б бути такої метушні і нерозберихи між заїздами....
все решта 5+ ,мені сподобалось.
розчарував трохи деякий контингент відвідувачів..... нерозумію нафіщо треба обривати сітку (щоб всі бачили яке ти б***дло?

і постійно треба нагадувати щоб не перебігали туди-сюди .... мені б соромно було :evil: шо зробиш..... штребні...
-
спочатку фотки залию, а потім про враження...(фото позменшував. оригінали якось передам
)
народ біля монументу

хлопці трошки порозважалися, шкода не всі побачили

шкода що воно не літало

саня - проїзд через КПП

м-да :), правда Василь?
Ой, а що це з мікрофоном?

наш DJ

чемпіон в unlimited

"Мені б таке
"

приїзд Тернополя (перша машина!!!)

"міс" глядацьких симпатій

наш таврольот :o

хаос РУЛИТЬ :P

BMW vs HONDA - JustBe :driving:

паша закінчує курити :lol:

німець з італійською пропискою (1.5 секунди час кращий ніж 8-ка Сані)

народ біля монументу

хлопці трошки порозважалися, шкода не всі побачили

шкода що воно не літало

саня - проїзд через КПП

м-да :), правда Василь?

наш DJ

чемпіон в unlimited

"Мені б таке

приїзд Тернополя (перша машина!!!)

"міс" глядацьких симпатій

наш таврольот :o

хаос РУЛИТЬ :P

BMW vs HONDA - JustBe :driving:

паша закінчує курити :lol:

німець з італійською пропискою (1.5 секунди час кращий ніж 8-ка Сані)

Востаннє редагувалось Пон, 16 квітня 2007, 22:00 користувачем Anix, всього редагувалось 2 разів.
- Kardan
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Відкриття супер!!! Всім оргам респект! В класі до 1.4 трошки перебор з ВАЗами, хотілось побачити більше іномарок, але то нічо, всім вазоводам респект :) Я фанат ЗАЗів тому вболівав тільки за них і проспорив 50грн :mad: Але загалом було супер. Дуже сподобався заїзд Just be з Прелюдом, Just be - респект, німці рулять! 
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей