Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
знов балаган ... 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
-
- Ім'я:adron
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі
то похоже вони двоє на цій картинці 

Водитель, помни: даже в бардачке должен быть порядок!
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Треба завжди і всім всьо попускати?DNK писав:Да він не прав але робити западло не треба
Це нормально, принаймні я так вважаю, як зробив Bober 2114. А якщо спішить і т.д. не буде лізти внагляк до кінця в лоб, можна реально якийсь знак подати, тоді по можливості і бажанні можна і пропустити. А то нагадало оце відеоSally писав:"зустрілись два козла"
І це нормально? Зі всіма встрєчніками так треба, тільки в ідеалі йому в сам кінець тої пробки!
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
це НЕ нормально, але я не бачу нічого нормального стояти і чекати, коли він перший зрушить. я розумію козлів, вони то за першість б"ються, за передачу своїх генів, їх інстинкт продовження роду жене, якщо один здасться, то йому вже ніколи не бачити спарювання, але при чому тут цей інстинкт на дорозі?!?! що хто кому доказує?! ніхт ферштейн. стояти 20 хв чекати коли посунеться ну чесне слово...Cr@zy писав:І це нормально? Зі всіма встрєчніками так треба, тільки в ідеалі йому в сам кінець тої пробки!
zubylo.lviv.ua
- Thug
Все дуже просто. Якщо не провчити - таких умнєгів буде дедалі більше. Раз всі пропускають значить можна. Якщо чинять опір - то вже треба подумати, чи вартує класти на всіх свій болтік.Sally писав:що хто кому доказує?! ніхт ферштейн. стояти 20 хв чекати коли посунеться ну чесне слово...
І я все ще чекаю на твої 20 більш гуманних способів, як пояснити такому дятлу, що ти не лашара

Востаннє редагувалось Вів, 27 грудня 2011, 15:03 користувачем Thug, всього редагувалось 1 раз.
-
Sally,
всі за інстинкт спарювання комусь повільно подобається це робити розтягувати задоволення а хтось спішить 

-
Thug, останні новості вони не дятли а самці котрі хочуть спаруватися 

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
то точно, коли їхав робочим бусом "івеко" набагато більше пропускали ніж "ланос" чи "таврію"Sally писав:не тільки круті але і великі

- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Sally, ну так якщо ніхто не буде, образно кажучи, "вчити" таких як на відео, то таких утвориться ціле стадо, і тобі просто прийдеться стояти тих, як ти кажеш, 20хв бо може не бути можливості їх просто об'їхати. Або ще приклад, буде хтось переходити дорогу, там 2 суцільні лінії на асфальті і уявімо що не подивиться на ліво і той йух сх*яр*ть когось на зустрічній, він козел ну але треба таких пропускати, бо якшо нє то ти тоже баран?
- Sally
Cr@zy, ну уявляти можна багато ситуацій. раптом він вирішить відклонитись, буде бачити шо на свою смугу вже не залазить і виїде на зустрічну максимально вліво, а той вумник вчитель теж вже вправо здасть і бац - аварія. і вже не буде залежати хто винен бо на тому світі то не має значення. я знаю, що це дратує, мене це також дуже дратує і взагалі я дуже дратівлива дівчинка і матюкала би половину водіїв на дорозі і деколи так всі вкурвлюють що я вже всіх об"їжджаю як попало лиш би швидше з того всього виїхати, але то недобре
безпека понад усе і в першу чергу ти маєш забезпечити собі безаварійне добирання, бо в кожного своя голова на плечах, кожен сам повинен зрозуміти, що він робить, а перекриваючи йому шлях, ти нічого не поясниш, а тільки утвердиш його в думці, що всі довкола муд@ки і поважати їх нема за що.

zubylo.lviv.ua
- Speedo
- Контактна інформація:
ні, ну чому в Європі такого немає? Чому, коли пробка, то чемно стоять всі (і джипаки, і "лехуси", і "порше", і "феррарі" і ін.), ніхто не пхається, навіть коли тротуар чи трамвайні колії поруч вільні. А відповідь проста, люди в переважній своїй більшості поважають ЗАКОН, ПДР (як складову закону) і один-одного само собою. Через що це досягнуто? Не знаю... але думаю, якби даєць одного такого вумніка зупинив, впаяв штраф 700-1000 грн., то він би тоді задумався. Але що зробиш, коли наші "люди з паличками" бояться навіть більшменш крутому джипу "махнути", ану ж там начальник (мій чи просто якийсь міліцейський), прокурор, чи депутатішка сидіти буде. Ще щб по "шапці не дали"Cr@zy писав:ну так якщо ніхто не буде, образно кажучи, "вчити" таких як на відео

- Sally
ой я тя прошу, як змінили біля пожежної частини в центрі пріоритет, так мєнт при мені заховався між машинами і там сидів (так і хочеться дописати смоктав свою паличкуSpeedo писав:ле думаю, якби даєць одного такого вумніка зупинив, впаяв штраф 700-1000 грн.,

ладно, поїхала я. прошу мені на зустріч не виїжджати

zubylo.lviv.ua
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Саллі, то Ти за безпеку руху? А хто на Городоцькій через дві суцільні їздив?
- Sally
Bober 2114, хто? я? не пам"ятаю такого
я не люблю обгони, кожен обгін для мене міністрес, а щоб ще й провчати когось на дорозі... що то за мода когось провчати чи повчати? взагалі як можна надіятись на те, що хтось зреагує саме так, як ти сподіваєшся?! то ж люди абсолютно різні, там взагалі може п"яний їхати і поки ти будеш його провчати, він не роздуплиться і протаранить тебе разом зі всіма твоїми пасажирами! вважаю, що той, хто займається повчаннями як жити і як їздити на межі дтп підходить в цю тему!!! без образ 

zubylo.lviv.ua
При чому тут повчанняSally писав:хто займається повчаннями як жити

Нормальна людина, яка бачить правопорушення (злочин), вживає заходів для його припинення, от і все.

- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Sally, а потiм ще й припаркувалась гарно....
- Sally
Bober 2114, не знаю про шо ти
припаркувалась я там нормально, 2 м для пішоходів лишила
згадала, недавно на пасічній я бачила такий випадок, їхала за машиною схожою на таку шо машини возить, він повертав біля парку наліво включив поворот (бруднуватий правда трохи), дивлюсь в ліве дзеркало, а там якийсь вирішив піти на обгін, і летить, вже мене об"їхав, наближається до тої великої машини яка вже повертає, я аж пригальмувала зі страху, він то пролетів але там був міліметраж
ненормальний.

згадала, недавно на пасічній я бачила такий випадок, їхала за машиною схожою на таку шо машини возить, він повертав біля парку наліво включив поворот (бруднуватий правда трохи), дивлюсь в ліве дзеркало, а там якийсь вирішив піти на обгін, і летить, вже мене об"їхав, наближається до тої великої машини яка вже повертає, я аж пригальмувала зі страху, він то пролетів але там був міліметраж

zubylo.lviv.ua
- Speedo
- Контактна інформація:
Ось ще пару відяшок з, так сказать, "дорожніх разборок"
http://auto.fishki.net/comment.php?id=107102
в цьому випадку водій 099, да винен, да підрізав, але як можна допускати таку реакцію по відношенню до себе???
Та вийди, то дай в рило (тим більше той жердяй, ну явно на Чака Норріса не схожий
принаймі мхатися з ним можна було льогко
), а не вмієш, чи здоров"я не дозволєя, ну то вози із собою балончик чи травмат якийсь.
http://auto.fishki.net/comment.php?id=26357
а тут вже перебор, водій "оки" вирішив провчити "разборщика", тай зробив це так, що не відомо, чи той живим залишився. Хоча, подєлом йому. Тобі щось не подобається - подзвони в ДАІ, маєш №, марку автомобіля там його і накажуть, а не лізь з кулаками.
Да, "не всіх дурних війна забрала"
http://auto.fishki.net/comment.php?id=107102
в цьому випадку водій 099, да винен, да підрізав, але як можна допускати таку реакцію по відношенню до себе???

http://auto.fishki.net/comment.php?id=26357
а тут вже перебор, водій "оки" вирішив провчити "разборщика", тай зробив це так, що не відомо, чи той живим залишився. Хоча, подєлом йому. Тобі щось не подобається - подзвони в ДАІ, маєш №, марку автомобіля там його і накажуть, а не лізь з кулаками.
Да, "не всіх дурних війна забрала"

- Thug
Єхаю вчора з Наукової на Сихів. Ліва смуга, попереду якась Октавія з цивільними номерами, в правій маршрутки.
Поки доїжджали до перехрестя стрийська/наукова, ця шкода чогось безпричинно пригальмовувала, хоча перед нею порожньо.
Зупинилися на світлофорі, позеленіло - рушили. Знову праворуч маршрутка, октавія відстає від неї на 20 метрів і так повзе в шахматному порядку.
Перелаштовуюсь в праву смугу, випереджаю октавію, перелаштовуюсь перед октавією в ліву, щоб випередити маршрутку і тут воно вмикає сирену разом з крякалкою.
Ну мені кагбе пофіг - і без мигалок, і номери цивільні. Обганяю маршрутку. перелаштовуюся в праву смугу і топлю собі далі, походу випереджаючи ще кількох тошнотів в лівій. Октавія продовжуючи крякати доганяє по правій смузі, знову перелаштовується в ліву і тошнить з тошнотами.
Два питання:
1. шо ета била?
2. той баняк думав, що якщо крякалку поставив, то його не можна обганяти? Шо я вирішу, що це мєнт і зупинюся?
Німножка розізлило...
Поки доїжджали до перехрестя стрийська/наукова, ця шкода чогось безпричинно пригальмовувала, хоча перед нею порожньо.
Зупинилися на світлофорі, позеленіло - рушили. Знову праворуч маршрутка, октавія відстає від неї на 20 метрів і так повзе в шахматному порядку.
Перелаштовуюсь в праву смугу, випереджаю октавію, перелаштовуюсь перед октавією в ліву, щоб випередити маршрутку і тут воно вмикає сирену разом з крякалкою.
Ну мені кагбе пофіг - і без мигалок, і номери цивільні. Обганяю маршрутку. перелаштовуюся в праву смугу і топлю собі далі, походу випереджаючи ще кількох тошнотів в лівій. Октавія продовжуючи крякати доганяє по правій смузі, знову перелаштовується в ліву і тошнить з тошнотами.
Два питання:
1. шо ета била?
2. той баняк думав, що якщо крякалку поставив, то його не можна обганяти? Шо я вирішу, що це мєнт і зупинюся?
Німножка розізлило...
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Thug, треба було в них стріляти, нехай би подумали що і ти мент
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей