цікаво, як твій знайомий вираховував статистикуSpeedo писав:Як казав один мій знайомий,

Bober 2114, ти недобре зробив імхо, хай в нього хоч 1000 комплексів але не треба провокувати аварійних ситуацій
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
цікаво, як твій знайомий вираховував статистикуSpeedo писав:Як казав один мій знайомий,
А то нічо, що я їхав спокійно по своїй смузі, а той рагуль, через суцільну мені на зустріч? Ще й я провокатор???Sally писав:але не треба провокувати аварійних ситуацій
думаю що не так, те що хамів на кукурузниках багато це факт, але це зовсім не означає що всередині їде закомплексована людина.Speedo писав:я про це давно кажу, навіть скоріше підкреслює ваші комплекси Як казав один мій знайомий, мужики з маленькими піпіськами і комплексом неповноцінності, купують собі джипи побільше і, на їхню думку, покрутіші! Щоби хоть щось велике було Ну а що - не так?
ну і то правда, але круті машини в декого викликають більше ненависті, в когось страху...T5-R писав:хамів на кукурузниках багато це факт
То він мені западло робить, а якби я був не сам, а з дитиною? То, що мені обочину ловити???DNK писав:але робити западло не треба.
Speedo писав:ну і то правда, але круті машини в декого викликають більше ненависті, в когось страху...
та ясно, як спішить, то можна і по зустрічній, і парканутися раком "янап'ятьсєк!", і корок об'їхати, і на червоне махнути, і пєшиків не пуститиDNK писав:Жесть .Бобер так робити не можна,може він кудись спішив
такMAECTP0 писав:ксеноном тому уроду в хлєбальник?
правильно! вбийся н@х...р і вбий за одно ще пару дітей, зато всім докажеш, що він муд@к, а ти хорошийThug писав:І ета. Мене нереально бісять ті, хто пускає муфлонів, котрі всіх об'їжджають, бо вагітна теща з поламаною рукою не встигає на літак
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей