Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Просьба заценить и высказаться, СПАСИБО!
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Про білий ланос:
Викинути мухобойку, диски інші.
Передній бампер непогано виглядає принаймі краще за то що бачив. Задній з порогами якийсь надто "рубаний", ланос сам по собі досить зализаний, тому той бампер не дуже (як для мене) підходить. Зав'язка передні фари+решітка сама по собі мені абсолютно не подобається в базі, тому таке вирішення можливо(!) найкраще...
Передній бампер непогано виглядає принаймі краще за то що бачив. Задній з порогами якийсь надто "рубаний", ланос сам по собі досить зализаний, тому той бампер не дуже (як для мене) підходить. Зав'язка передні фари+решітка сама по собі мені абсолютно не подобається в базі, тому таке вирішення можливо(!) найкраще...
volleyball.lviv.ua/blog/
- Saba
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
+1Yelik писав:Про білий ланос:
І не люблю я спойлерів.
-
- Подякували: 0
ВСІМ хто приймав і приймає участь у обговорені цих авто, велике дякую! Бачу що є багато рекомендацій стосовно прибрати мухобійки, повністю згоден, але всі машинки не мої, я тільки виготовляю і монтую цей комплект. Так само радив людям зняти їх, але марно, народу подобається, думаю причина в тому що на базарах та магазинах нічого пристойного не має, ось народ і "ліпе" ці штуки на своє авто. Прохання не звертати на них уваги. З задоволенням вислухаю конструктивні поради, щодо зміни дизайну комплекту. Також буду вдячний ВСІМ за пропозиції і поради стосовно вибору марки авто, для виготовлення наступного комплекту матриць.
З повагою,
Сашко.
З повагою,
Сашко.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей