фу бля тож тухла риба і самогонка))))
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тотализатор - Prelude 4 2.0 VS BMW 2.0 E36 - 1/4m
- Just be
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
суші фореваMyltik писав:Не люблю в Бмв їздити.....мені там німецькими немитими собаками смардить
:) Відкрив стару тему і знов стало смішно :)
В мене по характеристиках розгін менший) І в тій темі ніхто не говорив про то, а зараз починається шо в мене на 15 сил більше
Yelik писав:Блін таке враження що всі керуються емоціями, кому що більше подобається то і виграє Люди гляньте на характеристики
Honda Prelude 2.0
http://www.avtomarket.ru/scripts/info/tech/?id=8283
0-100 - 9.2c
BMW 320 coupe
http://www.avtomarket.ru/scripts/info/tech/?id=2620
0-100 - 9.9c
0.7c на драгу дуже велика різниця. Залежить від старту(водія), стану машини. Хонда має перевагу за рахунок нижчої масси.
-
- Стать:жінка
ХУЯСЕ!!! ви що то не перевірили?? бля ну ви даєте...romario писав:тема для роздумів: беха про яку йде мова показує абсолютно такий самий час як беха 325, хто бачив техпаспорт?
Паша, вийди з тіні.... пролий світло.. я потім тебе наберу якщо тут не відпишеш... що то за предяви? [цензура]...
ти погодь.. раз так...S_V_B писав:В ПЯТНИЦЮ В ПУЗАТІЙ ОГОЛОШУЄТЬСЯ ЗБІР БАБЛА З ТИХ ХТО ПРОГРАВ
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Так як фактично вона їде не на 2.0, я дивився техпаспорт, там записано 2000куб.см. Є два варіанти: або підтюнена ще до JustBe і він про то не знає, або реально в ній 2.5, а записано 2.0 :)romario писав:беха про яку йде мова показує абсолютно такий самий час як беха 325, хто бачив техпаспорт?
volleyball.lviv.ua/blog/
- Just be
Техпаспорт показував Андрію(Єліку) , я не знаю скільки показала 325, но в мене з Пашою був 16.48, 328 Саніна беха показала час приблизно 15.50 , шо на 1 секу менше від мого, в 325 і 328 сил однаково, тільки момент трохи більший, але він не зможе на 1 секу збільшити час. Хто там сидів за тою 325 я не знаю, і відповідно не знаю як він їде. Як то кажуть "после боя руками не машут"romario писав:тема для роздумів: беха про яку йде мова показує абсолютно такий самий час як беха 325, хто бачив техпаспорт?
[цензура], там повний сток, бо 328 я зливав дофіга корпусів.Yelik писав:Є два варіанти: або підтюнена ще до JustBe і він про то не знає, або реально в ній 2.5, а записано 2.0
Я так і знав шо буде така х.ня. От розпечатка ВІНа
* Identification number: WBACB********2828 * VIN....................correct * Vehicle code...........CB51 * Model..................BMW 320i * Body...................E36 * Engine.................M52 * Gearbox................Mechanic * Body style.............Limousine * Rear wheel drive * Manufactured for.......EUR * Year...................1996 * Month..................12 * Golgofa.ru ver.02.2005 *
Андрій не в обіду, але ти хоть раз їздив в такому режимі на 320 , 325 , 328 ?Yelik писав:Так як фактично вона їде не на 2.0,
Звідки ти знаєш як вона має їхати ?
Хто не вірить за пиво показую техпаспорт. :evil:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей