Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Враження від відкриття драгу
- mysha
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
До речі про шоу.. Хотів написати.. По моєму наш народ стає всьо більше "вимогливим", чи як правильно сказати. Всі приїжають подивитись, подавай їм тіки Субаріки, і т.д., пиво, музику і т.д. Ну але то ж не ШОУ! то гонки, і до речі небезпечні, якшо вздовж траси сидять (добре якшо не вибігають) "глядачі". Моя думка, менше народу (глядачів) тим краще. Мають бути присутні люди яким дійсно то цікаво, а не ті які хочуть і вимагають неможливого від ТК (тіпа чо так мало заряджених машин?). І не треба вилазити з шкіри шоб їм догодити ІМХО
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
+1mysha писав:Моя думка, менше народу (глядачів) тим краще. Мають бути присутні люди яким дійсно то цікаво, а не ті які хочуть і вимагають неможливого від ТК (тіпа чо так мало заряджених машин?). І не треба вилазити з шкіри шоб їм догодити ІМХО
Щось таке крутилося в голові, ти його висловив
Популяризувати гонки треба, але глядачі повинні почувати себе саме гостями, а не господарями. А добрий господар хамовитому гостю може і на двері вказати. Тут треба шукати золоту середину, короче, питання до вирішення.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ko3a4ok
http://video.2108.lviv.ua/drag_15_04_20 ... s_tavr.avi
Ти з таврією. Реально в тебе шанси, є, якщо ще щось доробиш, ну хоча би повний прямоток і викинеш нафіг весь салон з усілками, бо таврія і так значно легша ну і запакована трохи тюнінгом
http://video.2108.lviv.ua/drag_15_04_20 ... s_tavr.avi
Ти з таврією. Реально в тебе шанси, є, якщо ще щось доробиш, ну хоча би повний прямоток і викинеш нафіг весь салон з усілками, бо таврія і так значно легша ну і запакована трохи тюнінгом

- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Однозначно Львівський Драг-Рейсінг прогресуе,але поки що массовкою.Хотілося би бачити і технічний прогрес.
Організатори зробили все що могли,і немае в чому іх звинувачувати.Великий плюс-телеметрія,якоі так не вистарчало на слаломі.
Особливо сподобалася М 5,з італійським драйвером і украінським штурманом,правда я скорше поіхав і тому не знаю кого вона і як обіхала.
P.S-Сані бажаю успіху у Киіві,на першому етапі з Драг Рейсингу,а Юрі(21043 SW) з Мішкою,у Камянець-Подільському на першому етапі Чемпіоната Украіни з автораллі,якій відбудеться на цих вихідних...
Організатори зробили все що могли,і немае в чому іх звинувачувати.Великий плюс-телеметрія,якоі так не вистарчало на слаломі.
Особливо сподобалася М 5,з італійським драйвером і украінським штурманом,правда я скорше поіхав і тому не знаю кого вона і як обіхала.
P.S-Сані бажаю успіху у Киіві,на першому етапі з Драг Рейсингу,а Юрі(21043 SW) з Мішкою,у Камянець-Подільському на першому етапі Чемпіоната Украіни з автораллі,якій відбудеться на цих вихідних...
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Шановний гонщик, на мою думку саме заради таких як ти і організовуються такі речі. тому вважаю нормальним, коли йде ДВОХСТОРОННЯ співпраця УЧАСНИКИ-ОРГИ. От і все. Перепалка закінчена. Перемогла дружба.wiki писав:шановный организатор имея острый язык вы рискуете потерять мой интеререс к данному поприщу.
А ще, якщо в когось є якісь конкретні ідеї по виправленню теперішніх помилок, то завжди раді вислухати.
Разом ми зробимо драг кращим.
Востаннє редагувалось Пон, 16 квітня 2007, 14:31 користувачем Terry, всього редагувалось 1 раз.
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
вы чё Юру обижаете а?21043 SW писав:ko3a4ok писал(а):
а ви ганялись на своїх суперкарах,
Дядя, "Ты на кого батон крошешь?" Laughing Ты сильно со мной проехаться хотел? Не понял Твоего юмора Описал свои впечатления, могу не писать.
П.С. Для не грамотных, обьясняю, не могу ганять так как родители не дают, запретили Smile
З.Ы. и вообще что тут за наезды друг на друга постоянные?! , мне это начинает надоедать! :mad:
- ROTOR
Доречі дійсно побажаєм нашим пацанам УСПІХУ на Чемпіонатах України, поки що реально єдині люди які вийшли на серйозний рівень :driving:Денис писав:Однозначно Львівський Драг-Рейсінг прогресуе,але поки що массовкою.Хотілося би бачити і технічний прогрес.

Якшо не помиляюся там більший відрив був ніж в 1 сотуz@k писав:І доречі Володя на синій субі вставив чорну субуна 1 соту секунди !!!

А нарахунок часу, ніхто не в курсі який був точний час у Володі і М5 коли та об"їхала чорну субу?
Бо в мене була інформація шо у Володі кращий час...
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
А яка тепер різниця? :) Треба було Володі зареєструватись як учасник і тоді б показав "хто в домі хазяїн" :) а після - кращий/не кращий не береться до уваги.Vangeli писав:А нарахунок часу, ніхто не в курсі який був точний час у Володі і М5 коли та об"їхала чорну субу?
Бо в мене була інформація шо у Володі кращий час...
volleyball.lviv.ua/blog/
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Це в мене прікол такий...Just be писав:Так трохи чи дофіга ?

пробуєм...Just be писав:Закинь на photofile.ru
C#@O$
жжош!!!
Добра ти людина, але то спорт, ти мав доїхати до фініша і потім дивитись де той!C#@O$ писав:я в зеркалі не побачив таврії ось і зупинився подивитись де він там бовтається

а кнопку яку? для NOS??ROTOR писав:щоб йому показали потрібну кнопку
Востаннє редагувалось Пон, 16 квітня 2007, 16:38 користувачем BOXER, всього редагувалось 2 разів.
Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей