Я вже три попередніх нашліфувався*Lesyk* писав:luav, та на шипах я , просто перша зима на задньому приводі, їздити ще треба вчитись

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я вже три попередніх нашліфувався*Lesyk* писав:luav, та на шипах я , просто перша зима на задньому приводі, їздити ще треба вчитись
Вони казали лише про слизькість, а про мокрість ні...weber писав:Yust, дивно, мені він сухим здався...
можу порекомендувати одну кантору, де зараз до нового року роблять хороші знижки і ціна на резину дуже близька до гуртової + монтаж її безкоштовний.Sally писав:може варто, одна шина мінімум 100 баксів, це ще треба таку знайти, більш менш нормальна 140+ і помножити на 4 і ще треба щоб доставили бо у львові небагатий вибір цього розміру (за прийнятними цінами). а я зажала досі все було гуд і вдень теж нормально. виїхала ж я, нікого не зачепила хоч і трохи несло!
яких 100 баксів?Р13 за 400-500 грн можна взяти легко.Sally писав:одна шина мінімум 100 баксів
і охота так всю зиму мучитись?Sally писав:виїхала ж я, нікого не зачепила хоч і трохи несло!
які?luav писав:Задній привід зимою теж має свої приємні плюси
кто ходіт боком по утрам ....Sally писав:які?
десь так.я пару разів цим позловживав на поржній стоянці на ПівденномуLiuskywalker писав:кто ходіт боком по утрам ....Sally писав:які?![]()
![]()
Скидаєш швидкість і вирівнюєш машину :)Sally писав:Liuskywalker, ну я серйозно питаю
ти про шо?Sally писав:мені цікаво а що зараз на тому аеродромі який зробили на розвязці кільцева-стрийська? як там зараз дорога?
ти акуратно там) а то всі памятають минулий рік))hrdrive писав:так відірвався вечерком - всі поворотики боком, зручніком, круто
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей