Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Підкажіть, порадьте! Глохне машина ВАЗ 2107 карбюратор!!!!
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
насос провір і паливну.
якщо маєш в кого взяти електричний і поставити манометр для провірки стабільності тиску то буде найкраще рішення. принаймні точно буде знати чи проблема в паливній.
якщо маєш в кого взяти електричний і поставити манометр для провірки стабільності тиску то буде найкраще рішення. принаймні точно буде знати чи проблема в паливній.
- vazik
- Ім'я:Тарас
- Номер:ВС
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Підкажіть, порадьте! Глохне машина ВАЗ 2107 карбюратор!!
нормально, зразу, з півоборота!!!! Як глохне то зразу без питань на ходу і заводжу зі стартера!ibit писав:питання, заводиться машина після захлохання як?
і на прогрітому!!!!ibit писав:чи і на прогрітому лівий крен таке призводить?
ну от, і я так кажу , значить карб відпадає... (Майстер, людина з великим досвідом, спеціалізується конкретно на карбах)ibit писав:але дивно що не вирішилось це після втручання майстра
Вроді нормальні..ibit писав:викручували/дивились при таких заглоханях? до заглохання і після? які вони, чисті/червоні/чорні/закопчені/мокрі?

Я думаю як би їх заливало то мотор би зразу так не заводився, довелося б його помаслати трохи стартером....
та і так вони себе ніяк не проявляють мотор рівненько працює, без перебоїв....
от треба, але тоді як в мене була проблема з трамбльором то я лазив до насосу, думав шо то він, можливо щось і нарушив, шток витягував дивився, прокладку поміняв.... незнаю можливо я якісь зазори порушив??? але тоді воно проявлялось і в статиці!vovka писав:насос провір

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну там в наборі є 3 різних прокладки різної товщини якраз для регулювання. насос деколи може такі всякі глюки непередбачувані давати.vazik писав:шток витягував дивився, прокладку поміняв.... незнаю можливо я якісь зазори порушив???
- vazik
- Контактна інформація:
ой, а я тільки одну міняв, та що зовнішня!!, бо вона виглядала якась така вся розмокша, покоцана, я її і поміняв!vovka писав:ну там в наборі є 3 різних прокладки різної товщини якраз для регулювання. насос деколи може такі всякі глюки непередбачувані давати.
А товщина незнаю.... тамта покоцана була, а нова ніби не дуже груба...
шось я мало в тому значить шарю!!!!

- slim_painter
- Номер:08
- Контактна інформація:
vovka писав:ну там в наборі є 3 різних прокладки різної товщини якраз для регулювання
:)vazik писав:ой, а я тільки одну міняв
- vazik
- Контактна інформація:
slim_painter, але в мене їх тільки 2 було! Або вони злиплись, бо вони старі такі ужасні були!!!!!!
Як вони мають стояти???? 1 внутрішня і 2 зовнішні???
Як вони мають стояти???? 1 внутрішня і 2 зовнішні???

- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Номер:5620
а до чого тут бензонасос, він думаю таку різку зміну неможе зробити, від ж накачує під тиском потім то все попадає в карб а тоді в камеру згоряння. Пробема має бути у чому більш наближеному до карбюратора. Навіть якшо відкрутити шланг від бензонасоса то машина ше буде деякий час працювати. в мене працювала ше секунд 30 далі непробував, але думаю шо ше 40 пропахала б. Мусить бути шось таке шо є дуже близьке до карбюратора може ти міняв трамбльор в тому і біда можєе якийсь брак попався
- vazik
- Контактна інформація:
всьо може бути!Orrrk писав:міняв трамбльор в тому і біда можєе якийсь брак попався
А як брак виявити? тут треба бадати то всьо!!!!
раз на раз не приходиться! і що може бути таке в трамбльорі шо діє при лівому крені?

- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Номер:5620
попроси в когось інший трамблер або тре аиякийсь інший шоб перевірити різницю
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
ну в мене зараз таке є, причому інколи після падіння обертів сама витягує , іноді глохне . Справа в карбі ! Або неправильно працює пускова ,або є десь підсос півітря ! В мене хреново ходить шток "пускового устройства" , підклинює трошки , бо на тій планці , по якій ходить шток мембрани є виработка, міняти впадлу , бо планую Солекс ставити :) Тому , коли оберти починають сильно падати - активно підгазовую і дьоргаю підсосом туди-сюди, шток проходить виработку - і далі все нормально !vazik писав:Зранку заводжу, прогріваю, і на якомусь етапі прогріву, обороти потихеньку починають падати, самі по собі (при тому що на підсосі), пробував підгазовувавти, нормально, а сама непрацює.... потім - заглохла...
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- vazik
- Контактна інформація:
Liuskywalker, ну в мене тоже буває таке шо потім різко сама вигрібає і оберти вертаються!!!!
Але я сам дивився як майстер робив карб, там всьо передивились, перебрали, ну все ж нормально було! Все що треба то все замінили!!!
Повністю до болтіка розібрали, вимили в бензині, продули компресором, поставили новий ремкомплект, регульнули!!!!!!!!
В мене і пару років тому шось таке було. але з меншою інтенсивністю, на рахунок прогріву!
А от з креном і те що глохне такого небуло!
Але я сам дивився як майстер робив карб, там всьо передивились, перебрали, ну все ж нормально було! Все що треба то все замінили!!!
Повністю до болтіка розібрали, вимили в бензині, продули компресором, поставили новий ремкомплект, регульнули!!!!!!!!
В мене і пару років тому шось таке було. але з меншою інтенсивністю, на рахунок прогріву!
А от з креном і те що глохне такого небуло!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей