може ти довго наважувалась а чувак реально спішив. може ше й моргав тобі перед тим як "підрізати"Sally писав: якого милого я його маю пропускати
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі
MAECTP0, він не моргав і наважувалась я довго бо ліва смуга була густо заставлена машинами (а передімною був дууууже повільний фієстоводець) і тут довгоочікувана "дюрка" і він козел драний мою "дюрку" забрав, та ще й мало аварію мені не створив бо я то вже на газ також нажала але в мене машина повііільна, розганяється довго, то він вжав газ і пролетів в сантиментрах від мого бампера (який до слова на рівні його вікон)
бажаю йому шоб його все життя отак от підрізали 

zubylo.lviv.ua
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Sally, може тебе навчити на задньому приводі їздити? я від нього одне задоволення отримую)))
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Sally
Jarevych,
я була би вдячна за теорію :) я її шось забула. а на курсах вчила :)

zubylo.lviv.ua
В нього "дюрка" зявилась раніше (бо він позаду, а ти попереду). Він нею скористався, як і належить. Так зазвичай буває, привикай.Sally писав:і тут довгоочікувана "дюрка" і він козел драний мою "дюрку" забрав
P.S. Якби в тебе з ним був контакт (тобто ти б в нього в'їхала, підставивши лівий бік)... Твоя страхова заплатила б йому за ремонт. Враховуй такі моменти на дорозі, на майбутнє.
P.P.S. "Не завжди, коли ти попереду, - ти перший" (с) ХЗ
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Sally, реально,як би ти перша почала маневр то він би не міг проскочити. Ти ж перед тим як робити маневр повинна переколнатись що нікому не будеш зважати, в тому випадку, й тим хто вже почав маневр позаду тебе. Скільки раз було пропускав того хто вже починав обгін й відразу за ним обходив й переднього й того шустрого.Sheff писав:Він нею скористався (так як ти хотіла це зробити), як і належить
А як там 100% було то звісно що лиш ти знаєш.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
Першим маневр почав той в кого швидше з'явилась така можливість, тобто в Октавії.MAECTP0 писав:реально,як би ти перша почала маневр то він би не міг проскочити.
Не завжди в тебе позаду шустрий хлопець (дівчина).MAECTP0 писав:Скільки раз було пропускав того хто вже починав обгін й відразу за ним обходив й переднього й того шустрого.
Враховуючи те, як Sally до обіду (і після) описувала, як їй страшно їздити (і тому вона їздила, як черепаха)... Можу припустити, що водій Октавії, просто "схарився" чекати, поки вона об'їде маршрутку, і взяв ініціативу на себе (що цілком логічно).MAECTP0 писав:А як там 100% було то звісно що лиш ти знаєш.
P.S. Sally, увімкнений поворот не означає, що ти маєш їхати першою (навіть, якщо стоїш попереду).
Увімкнений поворот (згідно ПДР) це сигналізація напрямку руху, щоб попередити інших учасників руху (а не перевага в русі).
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Для чого, маючи повноприводне авто їздити на задньому приводі?
хіба економія 1-1,5 літра того варте?
Тим паче зимою.
п.с. Я круглорічно на 4ВД авто катаюсь

п.с. Я круглорічно на 4ВД авто катаюсь

Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
Коба,
Бачив коли-небудь, як в L200 прокручуються одне заднє колесо, при повороті (70-90 градусів), зі свистом, на сухому асфальті, літом, при +30С повітря? А тепер уяви нагрузку на диференціал, щоб прокрутити на сухому асфальті одне заднє колесо (вибачте за тавтологію), майже двотонного автомобіля.
На практиці, якщо їздити з постійним повним приводом на L200... Повний привід вбивається за ~70-80K км. і 1,5-2 роки часу. Перевіріено на одному з 9-ти L200.
P.S. Пишу про L200, бо хтось з форумчан писав, що Sally їздить на L200.
Бачив коли-небудь, як в L200 прокручуються одне заднє колесо, при повороті (70-90 градусів), зі свистом, на сухому асфальті, літом, при +30С повітря? А тепер уяви нагрузку на диференціал, щоб прокрутити на сухому асфальті одне заднє колесо (вибачте за тавтологію), майже двотонного автомобіля.
На практиці, якщо їздити з постійним повним приводом на L200... Повний привід вбивається за ~70-80K км. і 1,5-2 роки часу. Перевіріено на одному з 9-ти L200.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
і в л200, і в паджеро вагонах, і у всіх автомобілях які мають можливість включання повного приводу - вмирає роздатка. Тому на всяких кіа і т.д. повний привід до 30 км на годSheff писав:На практиці, якщо їздити з постійним повним приводом на L200... Повний привід вбивається за ~70-80K км. і 1,5-2 роки часу. Перевіріено на одному з 9-ти L200.
- Sally
Sheff, я не тільки увімкнула поворот, але вже була лівим боком на смузі і тут раптово він жме на газ і вискакує між тим хто ззаду на лівій смузі і мною, я в цей момент мала можливість або підставити далі йому бік або вже стукнути його, або здати трохи вправо але вже трохи почала об"їжджати передню фієсту (яка весь час пригальмовувала все більше бо наближалась до зупинки з автобусом) і стукнути її, або різко гальмувати. я загальмувала слава богу і нікого не зачепила. а він козел бо він не почав свій маневр раніше за мене, бо в нього та дюрка з"явилась, він телився, поки я з"їду, дочекався коли я вже почала з"їжджати і тоді рванув. я добре дивлюсь по дзеркалах, і особливо коли маневрую на напруженій дорозі та ще й з підвищеною можливістю аварії так як було сьогодні на стрийській гівенна дорога, так що ситуацію я бачила і оцінювала добре!
Коба, по-перше, 15 літрів по місту мене не радують, по-друге, в мануалі пише, що включати повний привід тільки при потребі, я так розумію, що там шось зношується чи шо шось таке , по-третє, мені комфортно тільки на задньому, коли їхала в місто то можна було вже переключитись назад, але там де була можливість я забуксувала, а далі вже треба було дивитись а мені вже стало впадло і я забила та й поїхала як є
не бачу потреби в повному приводі на нормальній дорозі абсолютно, для чого ж платити більше? :) я підозоюю що в задньому приводі є якийсь прикол, від якого всі тащаться, але я ще не визначила який саме 
Коба, по-перше, 15 літрів по місту мене не радують, по-друге, в мануалі пише, що включати повний привід тільки при потребі, я так розумію, що там шось зношується чи шо шось таке , по-третє, мені комфортно тільки на задньому, коли їхала в місто то можна було вже переключитись назад, але там де була можливість я забуксувала, а далі вже треба було дивитись а мені вже стало впадло і я забила та й поїхала як є

zubylo.lviv.ua
- Sally
LEgEnDA писав:вмирає роздатка. Тому на всяких кіа і т.д. повний привід до 30 км на год
о! точно точно! тільки я не впевнена що роздатка то те що я думаю. в мене є понижена що не більше 30 - 4лоу, а є 4 хай просто повний, але не більше 75. я коли яблука везла зі збойськ (дуууже загружена), то по поганій дорозі їхала на повному, а потім переключилась на зад, а от коли забуксувала то вже на пониженій добре так виїхалось, я аж прибалділа

zubylo.lviv.ua
Sally,
А скільки часу пройшло, між тим, як в тебе з'явилась "дюрка" і тим як ти почала вирулювати на ліву смугу?
А скільки часу пройшло, між тим, як в тебе з'явилась "дюрка" і тим як ти почала вирулювати на ліву смугу?
- Sally
Sheff, ти собі уявляєш, що я стояла, тут вже давно можна було виїхати, а я все стою та й стою. ні, це не так. машини по стрийській їхали досить щільно і лиш одна відстала на відстань в 1 машину, в яку я і почала вирулювати і вирулила би, але ж у мене є задні дзеркала і дитина в машині сиділа зліва, я ні за що не підставлю бік з якого сидить дитина і бачу що він газанув, то я і по гальмах (благо абс в ногу вбудований). він газанув не тому що я довго вирулювала, а тому що наступного шансу в тому шнурку з машин видно не було, от він і вирішив скористатись швидкістю своєї машини і вскочити, щоб потім не стояти і не дихати автобусу в дупу. октавія машина швидка як ти розумієш. то що він створив аварійну ситуацію його мало цікавило, напевно поїхав задоволений собою який він крутий водій йбймать.. 

zubylo.lviv.ua
Не уявляв. Через те і питав скільки часу пройшло. Але ти так і не відповіла;)Sally писав:ти собі уявляєш, що я стояла, тут вже давно можна було виїхати, а я все стою та й стою. ні, це не так.
Якщо відстань на одну машину, тоді як туди влізла друга (Октавія)?Sally писав:одна відстала на відстань в 1 машину,
Не можу собі таке уявити.

- Sally
правильно! от в тому і загвозка, що він практично випхав мене право (на іншу машину, дуже гарно). я вже за ним не стала, я пригальмувала і стала назад за фієстою, яка вже перестала гальмувати бо і автобус попереду рушив так що їхала я далі в правому ряді.Sheff писав:Якщо відстань на одну машину, тоді як туди влізла друга (Октавія)? Не можу собі таке уявити.
zubylo.lviv.ua
Sally,
Дуже цікава ситуація. Не менше ніж її викладення.
Дуже цікава ситуація. Не менше ніж її викладення.

- Thug
Нині на виїзді з тролейбусної на ВВ стою, ждю зелене. Попереду дві машини. Зелене включилося (не жовте, власне зелене), рушаємо (всі на ліво повертають, до Кн. О.) і тут бачу з правого боку летить ланос-таксо. Тоді починає гальмувати до усрачки, думав ввалить Сузукі Вітару (добре, що вона продовжила рух, а не загальмувала), десь за сантиметрів 40-50 йому вдається зупинитися. Там мужик років 50-60, ще й агресивно щось руками почав махати. Дуринда, кольори на світлофорі не розрізняє
ЗІ gribkoff777, то не твоя вітара ччасом була?
ЗІ gribkoff777, то не твоя вітара ччасом була?

- boockatik
- Ім'я:Дмитро
- Номер:хххх
- Контактна інформація:
100 %. Поназбиралося равликів на дорозі.Sally писав:напевно поїхав задоволений собою який він крутий водій йбймать.

Сьогодні сам створював корки. Все таки задній привід не фаворит зимою.

Але тема не про те:
Харять виродки, що не дають завершити маневр.

Карл у Клари украл McLaren, Клара у Карла украла Corvette.
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
якщо 08.50, то , може, то я був. Але ніякого Аноса не пригадую. А повертав я праворуч, до ЛАЗу :)Thug писав:то не твоя вітара ччасом була
Хочеш миру - готуй Parabellum
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 35 гостей