Даже такого не можна, на Христині нічого немаantik писав:на него разве что только посмотреть в салоне и можно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Даже такого не можна, на Христині нічого немаantik писав:на него разве что только посмотреть в салоне и можно
ну їх трохи не доречно порівнювати....віпавер...це звичайний європейський 95й..покращеної якості....з оригінальним брендом віпавер яким можна поласувати у європі...спільного має лише назвуpikach00 писав:А то пишуть що шел калл, а мустанг 100 рулєз.
та не...ніби на всіх запрвках був....на городоцькій біля моста..також повинен бутиpikach00 писав:crush, ех... Наскільки розумію вог 100 є тільки на заправці на Стрийській? Чуть далекувато мені від привокзалки..
газ в полік рішає такі питання по часуpikach00 писав:Чуть далекувато мені від привокзалки..
на чорновола був 100тийpikach00 писав:crush, ех... Наскільки розумію вог 100 є тільки на заправці на Стрийській? Чуть далекувато мені від привокзалки..
О, вже краще.Jarevych писав:на чорновола був 100тий
нема там 100 є 95 мустанг! На Чорновола точно єcrush писав:та не...ніби на всіх запрвках був....на городоцькій біля моста..також повинен бути
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей