Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Похорон Червоного Поло
- Андрей
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:ВС 8885
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Мені найбільше цікаво як те чудо з мотором в 1.0літр поїде 150???? :lol: А якшо серйозно ранувато машину в 14років...мені батьки в 16 бояться довіряти машину...і ще одне якщо б швидкість була 150 то з того ЛЄГЄНДАРНОГО поло і його вводія нічого нелишилось(вибачте на слові але висловив свою думку....) :evil:
ドリフト)、私は人生を愛し)生活です)
- TOXA
поїхати то вона поїде, но при такій швидкості і при лобовому ударі там би від машини нічого не залишилось в принципі як і від водія такшо тут якийсь маразм і взагалі яке воно легендарне тут таких легендарних машин пів Львова їздитьАндрей писав:Мені найбільше цікаво як те чудо з мотором в 1.0літр поїде 150???
0631847864
-
- Стать:жінка
ЛЁwА - чувак те що треба. не треба бруду (c)lizun
а тема кальна... ну [цензура] тачку ну і хєр з того? якби мав достатньо досвіду то не розвалив би нахєр.. все просто.. а тема до сраки.. толку з тої інформації.. легендарне чи не легендарне то поло насрати..
ха хаBora писав:вартувало так, як ти їздити НЕ ВМІЄШ!!!
+1Kost писав:Bora
лібше в 14 років їздити на самокаті ніж розх..читись на скорості 150 об дерево

а тема кальна... ну [цензура] тачку ну і хєр з того? якби мав достатньо досвіду то не розвалив би нахєр.. все просто.. а тема до сраки.. толку з тої інформації.. легендарне чи не легендарне то поло насрати..
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Юначе, ти обережніше на поворотах і трошки думай перед тим як щось писати!Bora писав:Yelik
Першим ділом скажи мені будь-ласка чим тебе так хвилює мій вік, може ти просто заздриш тому, що ти в 14 років ще не знав що таке машина вона могла тобі просто снитись, їздив ти тоді на самокаті іто не вартувало так, як ти їздити НЕ ВМІЄШ!
А тепер по темі:
1. Чим поло таке "легендарне"?
2. Переважно такі дітлахи, яким батьки в ранньому віці дають ВСЕ, до років 20-25 спиваються або стають наркоманами

volleyball.lviv.ua/blog/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей