А деж ти її попробуєш як не в реальній боротьбі, і ше одне тільки в гонці починаєш розуміти шо таке правильно керувати своїм тазіком, це афігєніша школа, Team West КРАСАВИ обовязково буду ,( прошлого року [цензура] поломали мій болід) тому не попав.t309 писав:небачу сенсу вбивати машину (а в неї вкладено ой як немало)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ралли спринт от TeaM_WesT
- ROTOR
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Fest
- Ім'я:Лёша
Re: Ралли спринт от TeaM_WesT
Юрец всегда рады видеть :)
Тюнинг не бойся начинать, имей силу воли закончить
WEST MOTOR SPORT
WEST MOTOR SPORT
-
хочу трамплін!!!!!))))))
-
і тортік!!!)))
- hrdrive
- Контактна інформація:
ти можеш стати міліонером-синоптикомAntikvAr писав:снігу як такого не БУДЕ - інфа100%

а якшо буде сніг?

INTE®©ULLE®™
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
hrdrive, побачиш снігу нормального не буде, буде каша максимум і то під питанням
Доречі ти їдеш щоб їздити чи дивитись?

Доречі ти їдеш щоб їздити чи дивитись?
- hrdrive
- Контактна інформація:
неможу точно сказати, бо незнаю чи звільнюся на неділю.хотілося б поганяти.AntikvAr писав:Доречі ти їдеш щоб їздити чи дивитись?
INTE®©ULLE®™
-
- Ім'я:Тарас
- Номер:вс8532вм
Тортік з нас, а до тортіка з тебе))))
- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:
PUPSik, ніхєра...
Мусить бути призове шампанське + тортік = класика...
P.S. Там ж холодно буде...
Мусить бути призове шампанське + тортік = класика...

P.S. Там ж холодно буде...
NISMO DRIFT TEAM///
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
ну навмисне ж написав......
Тепер про організацію, а пожежників? швидку ви збираєтесь запрошувати? чи будемо сподіватись на наше українське пронесе?
Ще про "візьми і проведи хоч одні змаганя" кожен повинен займатись своїм ділом! де я сказав що зробив би краще? ви рветесь, маєте до того тягу, робіть! А критику і пропозиції тре сприймати спокійно(можливо навіть з вдячністю) і враховувати щоб ставати кращими і робити свою справу краще! а аж ніяк не хамити у відповідь мол ти хто такий сиди собі в своєму болоті і не висовуйся.
невже вам так в кайф хамити, напиши нормальну відповідь! Про 200гр, я і 300 дам якщо знатиму за що, мені в них не розходится, і якщо на то пішло то так і напишіть 70 з тих кому просто поганяти 200 з тих хто хоче призовий, гарантую що учасників стане більше, тільки призові краще писати в процентах від внесків це прозоріше!!! і толку з кубків таких "змагань" (тільки не тре ображатись)? якщо вже так кортить кубки медалі то обмежтесь медалями,але візьміть замовте срібну, бронзову, залізну медаль,любий ювелір зробить і це не так вже й дорого!!! це буде солідно і цікаво, а кому тре ті пластикові кубки на куску мрамора??? для мене краще призові, хоча і нормальні медалі теж були б непоганим стимулом.t309 писав:тільки не тре на мене зразу кидатися, я навмисне взав крайню негативну точку зору, насправді моя особиста думка не така, але цікаво буде побачити відповідь!!!
Тепер про організацію, а пожежників? швидку ви збираєтесь запрошувати? чи будемо сподіватись на наше українське пронесе?
Ще про "візьми і проведи хоч одні змаганя" кожен повинен займатись своїм ділом! де я сказав що зробив би краще? ви рветесь, маєте до того тягу, робіть! А критику і пропозиції тре сприймати спокійно(можливо навіть з вдячністю) і враховувати щоб ставати кращими і робити свою справу краще! а аж ніяк не хамити у відповідь мол ти хто такий сиди собі в своєму болоті і не висовуйся.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну то звичайні покатушки, тільки організовані.. чо пристав з призовими. є добре, нема - ну тоже добре, зато народу назбирається, буде можливість помірятися.. там ж різні будуть люди і вже опитні і просто любителі.. тому небачу змісту завишати внески раді призового. шампанського, подіума і фото на память буде достатньо

TIGER-NIGER писав:я б хотів додати))) їздив в декількох ЧУ україни цього року)) ніякого призового!))
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
В усьому світі раллісти ганяються за свої гроші.
Це загальноприйнята тенденція.
І толку з тих призових? Якшо участь допустимо коштує 4000 грн, бюджет на машину на гонку від 1500 у.о., а дадуть 500 грн призових? Воно сильно загріє?
А кубок, хоть і виглядає дешево, але ж залишається пам"ять. А гроші... гроші або є або нема..
Перш за все ганяються заради задоволення, а за задоволення треба платити і винагороди мало хто очікує.
Це загальноприйнята тенденція.
І толку з тих призових? Якшо участь допустимо коштує 4000 грн, бюджет на машину на гонку від 1500 у.о., а дадуть 500 грн призових? Воно сильно загріє?
А кубок, хоть і виглядає дешево, але ж залишається пам"ять. А гроші... гроші або є або нема..
Перш за все ганяються заради задоволення, а за задоволення треба платити і винагороди мало хто очікує.
- Mark
- Ім'я:Марк
- Контактна інформація:
t309, А ти хоч раз отримував медаль чи кубок на "тіпо таких змаганнях" ?) Відчував кайф від того що Ти зробив це... Думаю що ні, інакше б Ти так не говорив...t309 писав:і толку з кубків таких "змагань"
Особисто для мене гонки і т.д це чисто задоволення. Задоволення не здешевих, не спорю, але кожен хто вліз у гонки і почав готувати машину зробив цей крок свідомо! Чому ті люди хто вкладає тисячі гривень у підготовку своєї машини до подібних змагань, яких Я знаю, тут не відписують і не ниють? Не хочеш участвувати не участвуй і нащо писати те про що не знаєш?)
1,6 16V :)
-
да, ))) кожного разу коли організовується гоночка такого плану завжди знайдеться людина, якій давай призовий.))))
тут аби поїздити)))
незнаю, особисто я їду аби поганяти.... мені пофіг глибоко на призовий. за грошима ніколи на гонки не їду.
ще треба велике дякую пацикам сказати, що вони взяли на себе смілість щось взагалі робити.
нарахунок пожарки і скорої.
як що щось станеться, проблема вирішиться. як раз на такого типу гонках немає такого свавілля як на деяких гонках з призовим.
кожен сам несе відповідальність за свої дії.
ця гонка робиться в форматі гонщики для гонщиків. )) тому що задовбало їздити по інших містах на такі самі покатушки.
тут аби поїздити)))
незнаю, особисто я їду аби поганяти.... мені пофіг глибоко на призовий. за грошима ніколи на гонки не їду.
ще треба велике дякую пацикам сказати, що вони взяли на себе смілість щось взагалі робити.
нарахунок пожарки і скорої.
як що щось станеться, проблема вирішиться. як раз на такого типу гонках немає такого свавілля як на деяких гонках з призовим.
кожен сам несе відповідальність за свої дії.
ця гонка робиться в форматі гонщики для гонщиків. )) тому що задовбало їздити по інших містах на такі самі покатушки.
- _ALEX_
- Контактна інформація:
Чоловіче, тобі легше стає від написання таких постів, чи це такий в тебе спосіб самовираження?t309 писав:невже вам так в кайф хамити, напиши нормальну відповідь! Про 200гр, я і 300 дам якщо знатиму за що, мені в них не розходится, і якщо на то пішло то так і напишіть 70 з тих кому просто поганяти 200 з тих хто хоче призовий, гарантую що учасників стане більше, тільки призові краще писати в процентах від внесків це прозоріше!!! і толку з кубків таких "змагань" (тільки не тре ображатись)? якщо вже так кортить кубки медалі то обмежтесь медалями,але візьміть замовте срібну, бронзову, залізну медаль,любий ювелір зробить і це не так вже й дорого!!! це буде солідно і цікаво, а кому тре ті пластикові кубки на куску мрамора??? для мене краще призові, хоча і нормальні медалі теж були б непоганим стимулом.
Я думаю шо якшо ти б взяв участь і взяв подіум в якомусь з класів ми Тім Вестом тобі скинемся на красівий "дорогий" кубок! Думаю навіть на час гонки тобі пожежника і лікаря привезем.
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
ви канєшно вибате але цей брєд написала людина яка найближчих пару років не тройку не залізе,а переживає за призові які як правило за переше даються,тему призових можна закривати.
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Fikus, а ти такий ......гонщег? за всіх все знаєш? були бачили невпечетлило! зато пафосу скільки, з іншого боку, публіку комусь тре розважати, молодець з цим справляєшся на 5+ без тебе було б скучно!
П.С. це написала людина якій не подобаєтся сама концепція ПЛАТНИХ покатушок(бо це не змагання а саме покатушки) де 70-80% машин сток, або сток з пердаками і всякими там стайлінг приколами, як то хрестики з ізоленти на фарах
Є талановиті гонщеги, але нажаль без бабок на доводку машини, і призові могли б цю ситуацію виправити, це моє ІМХО і я зараз не про себе!!! та и чувакам з калуша їхати сюди при таких розкладах теж не дуже резонно.
П.С. це написала людина якій не подобаєтся сама концепція ПЛАТНИХ покатушок(бо це не змагання а саме покатушки) де 70-80% машин сток, або сток з пердаками і всякими там стайлінг приколами, як то хрестики з ізоленти на фарах

Є талановиті гонщеги, але нажаль без бабок на доводку машини, і призові могли б цю ситуацію виправити, це моє ІМХО і я зараз не про себе!!! та и чувакам з калуша їхати сюди при таких розкладах теж не дуже резонно.
https://goo.gl/TcJrkr
- crashwud
- Ім'я:Dmitry Minaev
- Контактна інформація:
Если учесть, что фикус постоял первым на подиуме в чемпионате Украины в Франковске, участвуя на моей в то время абсолютно стоковой машине, вся твоя теория про то что смысл гонок в машине и есть сток чтоб не сказать хуже.
Есть люди которое участвуют для того чтоб попробовать, есть те кто хотят показать что могут, есть те кто умеют и хотят научится чему то большему, и те кто пишет в чате что им нужны призовые.
Есть люди которое участвуют для того чтоб попробовать, есть те кто хотят показать что могут, есть те кто умеют и хотят научится чему то большему, и те кто пишет в чате что им нужны призовые.
Team West
- diesell
- Ім'я:Денис
- Контактна інформація:
t309,замажся! Не можешь срать-не мучай жопу ! Нечего тут бакланить пацанов! Что то не слышно и не видно было, чтоб ты организоввывал какието гонки, а советов МЕГА УМНЫХ от тыбя огромное каличаство ?! Ну да. [цензура].ть- не мешки таскать.А если хочешь выиграть денег-играй в ЛОТТО ЗАБАВА! Как раз-платишь пару ре а выиграешь ПАРУ ЛЯМОВ ! Не пиши лучше тут больше таких умных текстов. а будь попроще и люди потянутся к тебе.Я понятно изъяснился? С уважением, участник Ралли спринта от TeaM WesT хоть за 400 гривен. :)
050-430-99-66 Денис
-
- Ім'я:Андрій
Красава)))))diesell писав:А если хочешь выиграть денег-играй в ЛОТТО ЗАБАВА
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей