Потужніше також є , але я брав на 20кв.м. а там ще є на 30кв.м. правда ціна трошки інша 555 грн і без стойкиFormula1 писав:напевно потужніша,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Потужніше також є , але я брав на 20кв.м. а там ще є на 30кв.м. правда ціна трошки інша 555 грн і без стойкиFormula1 писав:напевно потужніша,
А ти що, порівнювала? Прочитай уважно всю тему.Sally писав:віницька термія так само гріє як і уфо і коштує в 6 разів дешевше.
єnazar_opel писав:ще є в наявності?
Зато будеш бігати і викидати різне стміття, навіть коробки з під запчастин. А в буржуйці все горить! В мене стоїть маленька буржуйка з поїзда, гріє як дурна, горить в ній все, коробки, старі пильники, фільтри, сайлентблоки, одноразовий посуд і навіть відпрацьоване масло. Горить безкоштовно. Інколи навіть приємно посидіти біля вогню і просто перепочити...Fobos писав:A_D, ага,робити машину дрібні запчастини якісь або якусь складу роботу і бігати підкидати дрова, нєє, уфо рулить
цей, морози передають, є ще одна буржуйкаTELESYK писав:Маю 3 буржуйки військові, використовувались для обігріву військових палаток-наметів.
Вихід під трубу 100мм.
Одну залишив собі, дві можу продати по 400грн.
ще є однаTELESYK писав:Маю 3 буржуйки військові, використовувались для обігріву військових палаток-наметів.
Вихід під трубу 100мм.
Одну залишив собі, дві можу продати по 400грн.
так в тому і фішка шо повітря нагрівається від дуже гарячих частин буршйки..Fobos писав:А ніхто не мурував пічку в гаражі? Вчора міряли температуру труби з буржуйки, +240*С а полверхня пічки +198*С відповідно все тепло втікає через трубу в атмосферу, а якщо змурувати в кутику пічку ?
Fobos писав:А ніхто не мурував пічку в гаражі? Вчора міряли температуру труби з буржуйки, +240*С а полверхня пічки +198*С відповідно все тепло втікає через трубу в атмосферу, а якщо змурувати в кутику пічку ?
можу піти пофоткати...AnGeL писав:коли будував собі гараж, 6х6,5, зробив собі перегородку, і в ній з шамотки виклав п'єц. якшо тре шось робити в гаражі, то накочегарив дровами, і норм... відкриваю дверцята, відкриваю бляти і воно жарить ппц...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей