Можно с кем то прям на месте парой махнутся! Ни вижу никаких проблем было бы желаниеMark писав:Такс, Я так поняв опять пролітаю с вашим регламентом на резину, тому -1, ібо маю тільки шиповку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Можно с кем то прям на месте парой махнутся! Ни вижу никаких проблем было бы желаниеMark писав:Такс, Я так поняв опять пролітаю с вашим регламентом на резину, тому -1, ібо маю тільки шиповку
Призового НЕ БУДЕТ!!! Читайте внимательней! В начале темы написал что будут кубки :) 70 гривен это так чисто символический взнос относительно того что всюду в 2 раза дороже участиеBac6ka писав:Так я не почув відповіді на рахунок призових!
Fest писав:Ищите зимние шлапаки у кого нету так как со следующей недели походу снежок и минус
снігу як такого не БУДЕ - інфа100%TIGER-NIGER писав:да, гісметео каже що буде сніг...... фак!)))
Fest, чому не захотіли зробити трасу з більшою кількістю поворотів і зменшим % прямих ? Сніг і повороти нівелює потужність.Fest писав:Вот как то так
Возможно будут минимальные корректировки но это уже на месте
взнос береться з розрахунку до витрат на організацію дійства! Якшо організатор вкладає гроші в гонку або дає призові або є багато або... від того формується внесок!Fest писав:чисто символический взнос относительно того что всюду в 2 раза дороже участие
nonuk писав:газ в пол на прямих
Danko писав:nonuk, ти спочатку роздуплись що таке ретардер , а потім роздуплись що із за нього не буде -
ну я не гонщик такий як ти, а замість , краще б пояснив що то таке...Danko писав:nonuk, ти спочатку роздуплись що таке ретардер , а потім роздуплись що із за нього не буде
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 2 гостей