Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Прибирання нашої траси
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
!
Сорі шо так швидко поїхали, але так вийшло, чим змогли тим і допомогли, а на аварії вам вере!!!! Класний вчора день аж дві пригоди, спочатку жовтий форд (хто був той знає :lol: ) а потім щей аварія!
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
Помімони знову ОФТОПЛЯТЬ по чорному !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Нам залишилось помалювати полоси, повішати трос +сітку, замести і прибрати сміття.
(во про шо ця тема)
(во про шо ця тема)
-
- Ім'я:Андрій
Re: Помімони знову ОФТОПЛЯТЬ по чорному !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
коли збори темуровців знов?C#@O$ писав:- Нам залишилось помалювати полоси, повішати трос +сітку, замести і прибрати сміття.
(во про шо ця тема)

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Отже шановні любителі драгу відкриття відбулось, хоч там і багато розмов на рахунок якості проведення але реально то тепер пофік, як було так було, на наступний раз врахуємо помилки, правда якщо кількість помічників залишиться такою ж, то я реально забю на то всьо, бо майже не можливо 6 людям зробити це все, невже було важко приїхати швидше, чи дівчатам більше потрібен паркан ніж нам????
а тепер по суті..Спілкувався я з директором того завод, що нам світло давав, сказав щоб ми завтра обовязково розгрибли весь мусор, який залишився після гонок, не сподобалось йому що люди на газон біля вїзду на машинах повиїзджали, також , що сиділи на паркані, ну а мега [цензура], а точніше рагулізм, по іншому то не назвеш - розбите шкло в цеху на його території, ну нафіга, шо краще комусь стало...
Завтра на 19:00-19:30 хто може приїдьте на трасу і допоможіть зробити порядок, по часу займе думаю до години
а тепер по суті..Спілкувався я з директором того завод, що нам світло давав, сказав щоб ми завтра обовязково розгрибли весь мусор, який залишився після гонок, не сподобалось йому що люди на газон біля вїзду на машинах повиїзджали, також , що сиділи на паркані, ну а мега [цензура], а точніше рагулізм, по іншому то не назвеш - розбите шкло в цеху на його території, ну нафіга, шо краще комусь стало...
Завтра на 19:00-19:30 хто може приїдьте на трасу і допоможіть зробити порядок, по часу займе думаю до години
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей