у зв'язку з нюансами з ліцензією поїдемо поза залікомTIGER-NIGER писав:Jack, спорт))))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
у зв'язку з нюансами з ліцензією поїдемо поза залікомTIGER-NIGER писав:Jack, спорт))))
тут недавно хтось про королів кричав,хтілось би побачити тебе в дєйствії,а може і на гроші проїхатисьveresen писав:А можна буде просто проїхатись по трассі ? Участвувати ще не хочу, а от за гривень 10-15 проїхатись би не відмовився.
Если шипов на одной оси нет то можешь смело ехатьhrdrive писав:а якшо шиповка вже додупи? можете самі глянути, їх вже на одній вісі взагалі нема, навіть не цокотить
чи можна буде попробувати перший раз пробно проїхати трасу, перевірити її проїздимість а потім вирішити чи брати участь?
:) Принципово на гроші не граю ні вякі ігри. Та і машинка в мене не підготовленаFikus писав:хтілось би побачити тебе в дєйствії,а може і на гроші проїхатись
Fikus писав:тут недавно хтось про королів кричав
Я бы сказал что это не правда есть ребята которые хорошо ездятveresen писав:Нема так сказати на вас конкурентів
ти не один такий будеш ))))Tunik писав:вам шипи,а я на літній,буду надіятись шо снігу не буде
ніхєра сє!!! ото ти сказанув!!!veresen писав: але проблема в тому що ви "монополісти" в рамках Львова. Нема так сказати на вас конкурентів
А все черз те що обо людям влом займатись своїми машинами (приймати участь в змаганнях) або нема грошей для покращення автомобілів. Людей якиі беруть участь в розвитку автоспорту у Львові можна порахувати на пальцях, і це дуже плачевно.
ДЕ ВОНИ Є ????slim_painter писав:є ще багато людей які їздять нічим не гірше ніж Фікус і Льоша!
slim_painter писав: є багато таких, які просто рідко появляються і є такі які взагалі відійшли вже майже від тих всіх змагань.
Ти ж мене перефразував, тільки своїми словами.veresen писав:людям влом займатись своїми машинами (приймати участь в змаганнях) або нема грошей для покращення автомобілів.
Там будут ретардеры!slim_painter писав:просто проблєма в довгих прямих і момоу сраному 1,2((((
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей