Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відгуки про Белшину
-
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Цікавить думка про шини Белшина. Спокушають їхні дуже низькі ціни. Хто має досвід їхнього використання, дайте відгук. На форумі практично ніхто ніц про них не писав.
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
Re: Відгуки про Белшину
З'їздив свого часу комплект 175/70Р13 Бел-100 з "нуля" і майже до лисаків. Взамін знову був взяв комплект цих же покришок. Як на їх ціну - дуже хороший варіант. Їздив в основному по трасі Львів-Ужгород, там є де розігнатись - можу сказати, що дуже добре відчувається момент початку зриву в занос. Відчуття повністю контрольованої автівки. Досить м'яка машина на них. Досить швидко зносились - десь до 40-ка тисяч, але це в режимі хорошої дороги та на відповідній швидкості в поворотах.
Рекомендую.
Рекомендую.
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
мав вроде БЛ-181 зимова (а може ВЛ-181, тоді це вже Волжська вроде). Була під шип і я її шипував. Нормальна резина, мяка, правда за 3 сезони десь 1/4 шипів повилітала (але то з їздою по асфальті і шиповка не заводська). Але в минулому році її спиздили з гаражу як і інші зимові колеса 

знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- Fabio Rossi
- Ім'я:Volodymyr
- Контактна інформація:
В минулі роки ставили на вантажівки. Тому, що тоді було відносно вигідно, так як по ціні вони були дешевші за закордонні аналоги. Загалом всі шини відхожували половину свого ресурсу, переважно їхнє життя закінчувалося розривом або вивалюванням корду, причому навантаження на одне колесо було приближно 70% від рекомендованого заводом. По своїй збитковості белшина перевершина дніпрошину. Зараз беремо шини європейських виробників причому б/у, робимо наварку і в роботу, принаймі вигіднішого варіанту нема.
Для легковиків белшинами не користувалися, суттєвої різниці в якості, думаю нема
Для легковиків белшинами не користувалися, суттєвої різниці в якості, думаю нема
-
- Ім'я:Igor
дякую за відгуки, дуже цікаво почути думку від людей, які користуються цими шинами, надіюсь ще будуть відгуки 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей