Дужка в BH-109 справді пластмасова, але має іншу конструкцію ніж у 108. А повертати голови не потрібно - вистачить нормально напрвавити той блютузик. Це добре, що ті кнопки трохи замасковані - щоб у них розібратися і запамятати вистачить дві хвилини.
Баригам продав за півціни... Я би в нього купив, але вживаних речей ніколи не купляю. Лише нові. І зі свого новенького BH-109 поки-що дуже задоволений. Навіть то шо він білий.
вже більше 2х років користуюсь Jabra BT 8040 Multipoint, нарікань нема. Працює з 2ма телефонами (в памяті до 8 пристроїв). Нормально працювала навіть з 3 карточками (було 2 тефефони: СЕ і Самсунг Дуос з двома радіомодулями)
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
Opelevod, ясно, ну користуюсь вже більше тижня, ще ні разу, ніхто не сказав, що мене не чути. Було пару разів, коли я погано чув людей, дуже тихо говорили. Дужка тримає добре, вона надійна, нема що нарікати. З кнопкою "Вкл." дійсно намутили.. така маленька.
а в мене є дві ось такі,
система подавлення шуму "Crystal Talk", правда незнаю чи підтримує два телефони, але на якість розмови нарікань немає взагалі, хоч там хоть теліпай головою, хоть на вітрі розмовляй пофіг
Нехай лани широкополі, і дніпро, і кручі, стануть вам поперек горла москалі йібучі:)!!!