З набором оборотів присідає на вуха конкретно,(більше 2.5 не крутилась толком) я думав що гудить КПП.Але після заміни ДМРВ мотор став дуже тихо працюватиshaman писав:О! Якраз правильно висловлено- гудить, зовсім не характерний звук

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
З набором оборотів присідає на вуха конкретно,(більше 2.5 не крутилась толком) я думав що гудить КПП.Але після заміни ДМРВ мотор став дуже тихо працюватиshaman писав:О! Якраз правильно висловлено- гудить, зовсім не характерний звук
причина банальна - думав що проблема в насосі, а вияснилось що ні, от тепер маю 2 насоси (розпакований і смердючий бензиною в маг назад не приймуть)shaman писав:була якась причина чого ти його собі не поставив
а з ним що було? Розпитуюсь так щоб в разі чого знати що є підходящий мені і в кого братиManiak716 писав:а виходи - то датчик рівня палива
я його поміняв тисяч 10 назад.sergey писав:ДМРВ
З ним все ок - просто їх є куча видів (на низьку панель, на високу, на європанель, не кажучи вже про десятки, ниви і так далі), з вигляду вони майже 1 в 1 але різниця в опорі і відповідно стрілка показника рівня палива на панелі буде брехати, якщо ти поставиш не рідний.shaman писав:а з ним що було?
пропуски, там може і модуль бути.Дёргається?shaman писав:Тепер напевно треба буде ще свічки і дроти поміняти, час від часу з"явились "хлопки", і при переключенні на 2-3-4 передачі тяга перші секунди ніяка, ніби дуситься
тю, я б розізлився і порішавshaman писав:З проблемою їзди на бензині так і не розібрався, весь час на газу, хоча порішати треба, просто треба якогось "натхненника")))
угу, посмикує декілька раз буваєsergey писав:Дёргається?
якби так їздив то теж б розізлився, а так на бензі тільки коли прогріваю, тому і вічно руки не доходять бо "не горить"sergey писав:тю, я б розізлився і порішав
Маю такий же але Sony CDX-GT457UE з зеленою підсвіткою, класний апарат.shaman писав: Sony CDX-GT450U (на фото)
сильно?А прошивка яка?Під ГБО чи двохрежимна?shaman писав:угу, посмикує декілька раз буває
Яка?Чек-енджін?shaman писав:почала ще якась лампочка в приборці засвічуватись.
афігенний, включаю розподілення частот і балдію від басів))Fobos писав:класний апарат.
пристойно, сьогодні через ці ривки ледь уникнув дтпsergey писав:сильно?
прошивка заводська, ніяк Мастергід не добереться до мого тазіка.sergey писав:А прошивка яка?Під ГБО чи двохрежимна?
shaman писав:прошивка заводська, ніяк Мастергід не добереться до мого тазіка.
знайомо, я думав мотор з подушок вирве і він на захисті лишитьсяshaman писав:пристойно, сьогодні через ці ривки ледь уникнув дтп
Я тобі так скажу, вони можуть з часом хворіти маразмамиshaman писав:прошивка заводська,
Я своєю задоволенийmastergid писав:так чево набери мене організуємо
А17ДВРМ підробляти не вигідно.Китайці просто в шоціshaman писав:Візьму декілька нових різних і перевірю, бо минулий раз купа бракованих попадалось
поїздив по магазинах і ніде не знайшов їх. У двох сказали що їх важко найти оригінальні, китайці якраз активно іх штампують. Сказали якщо вон будуть йти кожна в окремій коробочці- то це підробка. Оригінальні йдуть "насипом" в пачці десь по 50 штук. Кому вірити- хз....sergey писав:А17ДВРМ підробляти не вигідно.Китайці просто в шоці
я згоден, але куди поїхати що не чекати по пару годин а швидко і якісно на компі продіагностувати машину? На Галичині і подібних це процес дуууже довго займаєAndriy01 писав:Поїдь на сервіс, тобі скажуть, що конкретно замінити, щоб ліквідувати проблему.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей