Demyan писав:чупринки думаю весною відкриють

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Demyan писав:чупринки думаю весною відкриють
до кінця тижня мають відкрити повстанську - щоб з кінця чупринки можна було на антоновича виїхати.AndrewK писав:Demyan писав:чупринки думаю весною відкриютьпісєц
![]()
ото ж бо й воно.... там ж не передбачено такого.... кожного четверга тудою на воєнку ходжу...Orrrk писав:чув якусь фігню
+1.... тоже так дивився на неї... непогано...Vexler писав:на Чупринки...непогану розвилку там роблять на повороті де суд, адміністрація...
ну ти ж знаєш де можна цю інфу отримати(SSC)...перечитай все..там інфа обєктивнаAnGeL писав:з тою городоцькою.... коли вони думають ту розвязку зробити кругом церкви Анни??? там то всьо зносити, і робити ту дорогУ коли будуть??? трамвай ше не скоро піде по городоцькій...
Наступного року. Цього року тільки відкриють просто Городоцьку, без трамваю.AnGeL писав:з тою городоцькою.... коли вони думають ту розвязку зробити кругом церкви Анни??? там то всьо зносити, і робити ту дорогУ коли будуть??? трамвай ше не скоро піде по городоцькій...
як третіЙ??? там тільки один був ж!Vexler писав:і на Пасічній походу поставили 3 шар
Vexler писав:ступаю на другу...вона нижче на пару см.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей