Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бабла німаKELEVRA писав:pikach00, ] хапай джюка, гарантію я порішаю !
pikach00 писав:мене дивує наш народ
а в теме срутpikach00 писав:Бабла німа
pikach00 писав:Все одно мене дивує наш народ. Модель нова, толком не обкатана, невідомо які там дитячі болячки, але всі пруться його купити
pikach00 писав:..., до чого був цей [цензура] пост?
pikach00 писав:ІМХО якщо замовити 1.6Т на фулі то буде без черги великої
pikach00 писав:Бабла німа![]()
може трохи попустить.pikach00 писав:фото в студію!
Це в салоні так кажуть - ти прийшов сів кажеш беру - тобі кажуть вибачте вона продана...якщо починаєш шарудіти кажуть мол добре для вас знайдемо і т.д. Даш на лапу і виявиться що відмовилися і бла-бла-бла. іноді вішают таблички в резерві або продано - хоча це може бути й насправді так. моє авто 3 дні було в резерві в салоні всі ше ходили нюхїали, сідали щупали....MAECTP0 писав:Demyan,MAECTP0 писав:Й шо то фігня. Якщо авто продане то якого фони в них стоять?
то ти взяв бу?Demyan писав:моє авто 3 дні було в резерві в салоні всі ше ходили нюхїали, сідали щупали....
ну капєцDemyan писав:Даш на лапу і виявиться що відмовилися
сорі небуду фоткати авто шоб тобі доказати шо бачу його кожен день (або тоді нерозумію нашо тобі фотка), бо сусід подумає шо комусь спалюю машинку під угон :)pikach00 писав:фото в студію!
Там вище писали, фото авто мені нафік не надаromanbelyj писав:сорі небуду фоткати авто
romanbelyj, пікачу треба фото доціpikach00 писав:Там вище писали, фото авто мені нафік не нада
+1 точноMyself писав:пікачу треба фото доціВсе не губить надії мазду собі лишити
![]()
pikach00 писав:http://www.drive.ru/nissan/drive-test/2 ... ogiya.html
Доооолго-долго объяснял знакомому что кругляши спереди не противотуманки а основные фары... После чего он сразу отреагировал:
-"П_здец..."
Просто когда это понимаешь, совсем подругому начинаешь смотреть на "это"... Ты понимаешь что все это время смотрел ей не "в глаза", а "в брови". И все ее лицо сразу меняется...
во-во, їздять всякі на пижиках з дирками у бамперіhrdrive писав:.смаки народу деградують
http://korrespondent.net/business/auto/ ... verov-jukeЯпонский автопроизводитель Nissan Motor Co. Ltd. объявил об отзыве 118 тыс. компактных кроссоверов Juke по всему миру. Выяснилось, что у них есть дефект дверных замков и турбокомпрессоров.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей