Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
«Мій раритет 09 моделі»
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 23 рази
То від форда якогось правда? Зем походу такі має, Данко... Незнаю, не по мені вони зовсім... От такі як у Глібка це дійсно сєкас нереальний, такі сідухі я шукаю давно, але все хіба що по нереальним цінам.
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
- Подякували: 0
Re: «Мій раритет 09 моделі»
Став те, що зручне, а потiм пеоешивка i все гуд.
- Marta_Marta
- Ім'я:Марта
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
хотів почути мою думку..так ось.. мені більше сподобались сині..перетягнути їх можна в любий момент :)
Жінка за кермом - що зірка в небі: ти її бачиш, а вона тебе ні:)
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
чим то вони такі модні. краще шукай спортивні в шкірі.Fobos писав: то самі модні сидіння ти не шариш, я собі такі шукав-шукав.
Quattro
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Ага, щоб дупа пріла, а фордовські самі модні бо найзручніші, мають навіть плечву підтримку, тади сідаєш як в ковш.Ziro-cool писав:спортивні в шкірі
Ford?
- Ziro-cool
- Контактна інформація:
Fobos, кожна свиня своє болото хвалить,
але рекаро є рекаро,
і шкіра то є сила, велюр гавно- не гарно і не практично,
але рекаро є рекаро,
і шкіра то є сила, велюр гавно- не гарно і не практично,
Quattro
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
поки новаZiro-cool писав:і шкіра то є сила,

Impossible is Nothing
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Ziro-cool, та я не хвалю своє болото, бо не маю таких сіднь але дуже б хотів і ніколи б не хотів мати шкіряний салон в машині без клімат-контролю. А сидушки від XR3 таки самі зручніші зі штатних які ставились в ті часи і краще багатох тих, що ставлять зараз в дешеві іномарки не спорт.Факт.
Ford?
- «ANDRON»
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВС 5128 ВК
- Контактна інформація:
Одним словом вже давно вожусь на фордовський-Супер!Також вчора накінець було поставлено Губу на бампер,ато достало місяць ходити по базарі приміряти,потім ше місяць возити в багажнику

иномарку покупает тот у кого нет денег на содержание Таза
- andy_m
- Ім'я:Andrew
«ANDRON», якийсь ралійний передок нагадує. але гарно!
.ιllιl. A STATE OF TRANCE
- Marta_Marta
- Ім'я:Марта
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
«ANDRON», тєма братику, тєма
раритет супер!

раритет супер!
Жінка за кермом - що зірка в небі: ти її бачиш, а вона тебе ні:)
- Jamal_Luka
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Пощупав машину в Донецького, і грозився понаписувати троха критики, і значить ось що:
- капот з скловолокна то круто, але чи воно того варте було??? на скільки він став легший??? в тебе ж не корч, так як в сані, шо тобі кожен знятий кг додасть 0.01 секу на квотері... і шо то за "пупиришки" над лівою фарою на тому капоті??? та й жабра позаклеював, і вони получаються тільки для краси... але за роботу - мегозаччот!!!
- ручки давно пора на ті "евро" поміняти, за то незачот...
- подіуми в дверках обягнуті недуже файним карпетом... краще купити готові аля-кривчиця, і перетягнути під стиль салону....
- сідушки бомба!!! дуже зручні...
- переконався що обвіс в тебе дійсно суперово виглядає, а задній бампер - краще з того що я бачив... тільки фаркоп псує вигляд (зроби зйомний...)
- ну і те шо машина на газу, то такий самий незачот, як те, шо я їжджу на 92 (їздив, вже 95
)
А так то чотке зубило!!! все решта на високому рівні!!!
думаю критику сприймеш нормально
- капот з скловолокна то круто, але чи воно того варте було??? на скільки він став легший??? в тебе ж не корч, так як в сані, шо тобі кожен знятий кг додасть 0.01 секу на квотері... і шо то за "пупиришки" над лівою фарою на тому капоті??? та й жабра позаклеював, і вони получаються тільки для краси... але за роботу - мегозаччот!!!

- ручки давно пора на ті "евро" поміняти, за то незачот...
- подіуми в дверках обягнуті недуже файним карпетом... краще купити готові аля-кривчиця, і перетягнути під стиль салону....
- сідушки бомба!!! дуже зручні...

- переконався що обвіс в тебе дійсно суперово виглядає, а задній бампер - краще з того що я бачив... тільки фаркоп псує вигляд (зроби зйомний...)
- ну і те шо машина на газу, то такий самий незачот, як те, шо я їжджу на 92 (їздив, вже 95

А так то чотке зубило!!! все решта на високому рівні!!!
думаю критику сприймеш нормально

Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
AnGeL, половина того шо тин написав брєд, який може нести малалєтка в рожевих окулярах, і про газ і про ручки, жабра вони і є для красоти, а щоб вода не попадала тому і закриті,
подіуми тільки хенд-мейд, а то шо на базарі в кривчицях то собі постав і тоді ти все поймеш.
подіуми тільки хенд-мейд, а то шо на базарі в кривчицях то собі постав і тоді ти все поймеш.
Quattro
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
А то не критика, то повний .... Критика, це коли пропонується альтернативний (кращий) варіант. А тут простодумаю критику сприймеш нормально
шо то за "пупиришки" над лівою фарою на тому капоті???
аргументуй, тиж сам пишешну і те шо машина на газу, то такий самий незачот
А то взагалів тебе ж не корч
Коротше візьми порівняй свою колишню 09 і цю і Ти все зрозумієш.ручки давно пора на ті "евро" поміняти, за то незачот...
- AnGeL
Bober 2114, Ziro-cool, опа-ча, який агресивний захист
думаю власник машини і то б зрозумів, шо то всьо жартома, бо небуло до чого придертись, та й написав то треба трошки попідмахувати
смішні ви
ну обгрунтую, навіть якщо так
:
як на мене, жабра не повинні бути для краси (принаймі на капоті, бо для тих шо на крилах (за які тоже, мега-зачот!!!) іншого призначення не бачу...) а для відведення тепла з підкапотного простору, якщо такому є місце... щоб вода не попадала, роблять водовідводи, або ставлять гідрофобну сітку (пропускає повітря, а воду - ні), але то таке, машина стайлінгова, і тому так, і воно й не дивно... але жабра на капоті створювались колись явно не для краси Ziro-cool,
про ручки... коли вирішив сісти в машину, то якось дико кинулось в очі... особисто для мене вони дуже незручні, в порівнянні з "евро-ручками", і вони найбільше кидаються в очі, бо то єдине шо лишилось стокове з екстерєру... та й погодьтесь, що "евро-ручки" набагато зручніші, і наприклад в мене ніразу не ламались (про стокові мовчу... метал механізмів там надміцний... в мороз то все пальцями ламати можна)
про подіуми. та тканина якою вони обтягнуті тоже кидається в очі, на фоні всього салону... салон весь витриманий в стилі, акуратний, а подіуми виділяються і виглядають дешево... те що вони повинні бути кастомні це так, але якщо тут вже капот весь з скловолокна, то і подіуми можна було теж зробити з скловолокна, і навернути вгору і в бік салону... про кривчиці - їх можна грамотно переробити, і буде на гірше...
пухирці на капоті виявив, тому що дуже вже детально і з цікавістю його обдивлявся, і вся машина ідеальна, ніде не замітив ні царапини, тільки ці пухирці...
про газ... звісно що це добре, економно, екологічно... але ж мене всі під*обують шо я їжджу на 92, шо я за гонщег такий, хто на 92 ганяє
вже прям і підколоти неможна)))
про мою 08 а не 09... ви її не бачили, не щупали, так що попрошу помовчати... так, вона і близько не дотягує до Андронової, але наприклад я свої бампери сам ліпив з скловолокном... і сам Андрій бачив мою машину, сидів в ній, краще спитайте в нього, що він скаже...
і порошу не дивитись на те шо я "малалєтка в рожевих окулярах", я ж тут нікого не ображаю, і "старими пердунами" нікого не називаю
ви похваліться, що ви зробили своїми руками, в 18 років, умніки
фсьо, більше не флудим

ну обгрунтую, навіть якщо так

як на мене, жабра не повинні бути для краси (принаймі на капоті, бо для тих шо на крилах (за які тоже, мега-зачот!!!) іншого призначення не бачу...) а для відведення тепла з підкапотного простору, якщо такому є місце... щоб вода не попадала, роблять водовідводи, або ставлять гідрофобну сітку (пропускає повітря, а воду - ні), але то таке, машина стайлінгова, і тому так, і воно й не дивно... але жабра на капоті створювались колись явно не для краси Ziro-cool,

про ручки... коли вирішив сісти в машину, то якось дико кинулось в очі... особисто для мене вони дуже незручні, в порівнянні з "евро-ручками", і вони найбільше кидаються в очі, бо то єдине шо лишилось стокове з екстерєру... та й погодьтесь, що "евро-ручки" набагато зручніші, і наприклад в мене ніразу не ламались (про стокові мовчу... метал механізмів там надміцний... в мороз то все пальцями ламати можна)
про подіуми. та тканина якою вони обтягнуті тоже кидається в очі, на фоні всього салону... салон весь витриманий в стилі, акуратний, а подіуми виділяються і виглядають дешево... те що вони повинні бути кастомні це так, але якщо тут вже капот весь з скловолокна, то і подіуми можна було теж зробити з скловолокна, і навернути вгору і в бік салону... про кривчиці - їх можна грамотно переробити, і буде на гірше...
пухирці на капоті виявив, тому що дуже вже детально і з цікавістю його обдивлявся, і вся машина ідеальна, ніде не замітив ні царапини, тільки ці пухирці...
про газ... звісно що це добре, економно, екологічно... але ж мене всі під*обують шо я їжджу на 92, шо я за гонщег такий, хто на 92 ганяє

про мою 08 а не 09... ви її не бачили, не щупали, так що попрошу помовчати... так, вона і близько не дотягує до Андронової, але наприклад я свої бампери сам ліпив з скловолокном... і сам Андрій бачив мою машину, сидів в ній, краще спитайте в нього, що він скаже...
і порошу не дивитись на те шо я "малалєтка в рожевих окулярах", я ж тут нікого не ображаю, і "старими пердунами" нікого не називаю

ви похваліться, що ви зробили своїми руками, в 18 років, умніки

фсьо, більше не флудим

- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
Андрюха, тачка зачотна! так тримати!!!!
їздив в цій машині не раз тому в мене враження від неї тільки позитивні.
їздив в цій машині не раз тому в мене враження від неї тільки позитивні.
ми якраз її бачилиAnGeL писав:про мою 08 а не 09... ви її не бачили

Impossible is Nothing
- AnGeL
T5-R, бачив ти і Андрій
і ти і то, проїздом :) ага, ше Diwal i M@ster, з ними я на північній ганяв