незнаю мож попробувати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Глянь в мене і в Андрія в бортовиках фото тих лінз, і все тобі стане ясно... ЦІна між простою і "бі"-лінзою не така і велика.... Та й походу всі кастомні лінзи мають "функцію доставної лампочки"haker-ok писав:hrdrive, бі-лінза трошки дорожче коштує а звичайна лінза дешевша це раз, та й знайшов такі лінзи в які вставляються лампочки - це ще дешевше, але все одно троха дорого, бюджет обмежений
в тих тюнинг фарах цоколь Н7 :)tuningist писав:в цьому варіанті взяти штатну лінзу за пару грн на ближнє,лампочку Н1,рефлектор в чорний і маєш щастя за невеликі гроші
лінзи 85 баксів = 780грн.... я максимум ше грн 200 готовий в світло вкластиhrdrive писав:блін, тобі тільки лінзи купити за 85 баксів. лямпи продаєш ті шо маєш і за ті ж гроші купуєш під Н1 цоколь. блоки ти маєш. все!
а бюджет який??? явно більше 100 американських президентів....Jamal_Luka писав:viewtopic.php?f=39&t=22492&start=195
hrdrive писав:haker-ok, 680!!
о.... а то ідея... а де за тими лінзами питати?tuningist писав:haker-ok, я бачу по фото шо там н7кажу тобі:береш лінзи штатні від 100-300грн за парупродаєш/міняєш свої лампочки на Н1прямі руки,безплатно ну і балончик + грунт 40грн,шкурки
ок,tuningist писав:якшо тре буде поставити,можу допомогти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей